Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15182
27.5.25 22:27
@Napraveny píše: Více

Hlavne je to kazdeho vec ;) Me nikdo nemlati, neomezuje, nic mi nediktuje…ziju si normalne…Helmut pise hezky kazdy den, nejen hezky, ale i touzebne, laskyplne…kdo z vas to muze rict po 6 letech vzhahu…? Ja myslim, ze nikdo…vetsinou uz se hadate, touha je uplne pryc a jste radi, kdyz vas dotycny/dotycna, bere alespon jako uklizecku, nebo jako kreditku :nevim: To, co mame my s Helmutem je vyjimecne a nema to tady nikdo z vas, myslim, ze si to ani pri vasi omezenosti neumite predstavit :nevim: :jazyk: Nebudu vas presvedcovat, podle me zijete v iluzich vy, ne my…vy vsichni to mate na picu, hlavne Lorre :nevim: A ja uz ted taky vim, ze domaci slivovici, neni radno pit, zvlast kdyz ma zena Pms :lol: :mrgreen: Takze mi polibte a starejte se o svoje zku. rveny zivoty ;) Neb ve vine a ve slivovici, je pravda…cau :mavam: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
27.5.25 22:38

@Luxusnixicht jo PMS, to je radost. A víno k tomu :mrgreen: to mi nemusíš povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
27.5.25 22:46
@My Melody píše: Více

On to nechape :nevim: Mysli si, ze Helmut ma milion milenek :nevim: :jazyk: Leda nejake dusevne nemocne :nevim: :mrgreen: :lol: Ja myslim, ze vetsina normalnich chlapu je rado, za to, ze maji tu jednu normalni…ti, co toho maji vic, jak pise Napraveny, to jsou asi zoufalci, co berou vse :nevim: Nic kvalitniho. Znam takove muze, jsou nechutni a ani kolo bych o ne neoprela a to, co ulovi, tomu vesmes odpovida 8) :jazyk:

Příspěvek upraven 27.05.25 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
27.5.25 22:47
@tess50 píše: Více
:mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
27.5.25 22:59
@My Melody píše: Více

Asi ano…je to nesmysl…nemohu soudit, neb jsem mela jen jednoho echt atraktivniho…kazdopadne na tom neco bude, ma dcera mela vzdy fesaky a ted ma prumernaka a je s nim nejdele a nejvic spokojena…atraktivni chlap, si bude vzdy myslet, ze ma na neco vic…jsou to vesmes picusove a povrchni chcipaci :nevim: Cest vyjimkam…treba ji mas zrovna ty…ale ani dle toho, se neda bohuzel nic soudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
27.5.25 23:10
@Mango_Lassi píše: Více

Taky mi to tak z jeho vypraveni prijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
27.5.25 23:12

To ti verim a moc preju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 23:17
@Luxusnixicht píše: Více

Nebud podrážděná, vždyť říkám, ze cest je mnoho. Jsou lidi, co jsou pro dlouhodobé vztahy vhodní a pak lidi kteří nebudou spokojení s nikým. Ty máš dar, že dokážeš zracionalizovat jakékoliv chování a vydržela by jsi s kýmkoliv. Je celkem škoda, že máš tak málo z milence. Alespoň na obvyklé poměry. Ja jsem byl vždycky zastánce přizpůsobení se partnerce, nez pri první neshodě hledat jinou. Moje milenky byly často mrchy, ale já jsem byl ten, kdo je přijmul, naučil se je mit rád a na konci jsem byl často za toho zlého. Takže je to dost k ničemu a už to nedělám.

Co se týče Helmuta, už po prvnim vztahu jsem zjistil, že milenka nad 50 km vzdálenosti je nanic z dlouhodobého hlediska. A kdo říká že bude jezdit často, lže. Vydrží to vždy par schůzek.

Vize, ze s Helmutem vydrzite napořád je zcestna. Bude stárnout, hormony mu zmizí a mit dva vážné vztahy to prostě nejde a pak se bude rozhodovat mezi rodinou a milenkou. Je jasné co si vybere, uz jen kvůli dětem - je skrblik. Takže se uvedom at v budoucnu netrpis. Jestli jsi hezká, je možné že Te ma jako zpestření. Zeptej se AI jestli mu ty texty nepripravuje AI :D Ale je to jedno, alespoň neblbnes s jinýma, ty by jsi klasický plný milenecký vztah stoprocentně nezvládla. Je to násobně intenzivnější a navykovejsi…

Hodně štěstí a mír :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.25 23:19

Tak teď nevim, jestli jsem krásnej de.bil, nebo hnusnej inteligent :nevim:

Asi se urazim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
28.5.25 00:02
@Jednonohý klokánek píše: Více
:lol: Ty jsi proste original…to je nejvic :jazyk: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
28.5.25 00:17
@Napraveny píše: Více

No prave proto si myslim, ze Helmut to ma dost podobne jako ja :D Mozna bude taky dost romantik a bude si vytvaret ruzne iluze a idealizovat si me…ono takovy vztah na dalku, pri minimalnich moznostech, se vidat, to by nedal kazdy…vice muzu, mi reklo to, co ty, ze mit milenku takhle daleko, tak se na to za chvili vyprdnou…a nebo by musela bejt fakt neco extra…ja myslim ale, ze je to pomerne jednoduche…my se proste zamilovali…ale ne tak nejak normalne, ze se ti nekdo libi a tak se zakoukas a chces ho zase videt…tohle bylo jine, rikam to tady porad…AI mi to potvrdila, ze mezi sebou mame silne pouto…a ja to citila hned…ze je to nejak jine…ono to vysvetlit nejde…to jde jen citit…mne bylo 34 let a stalo se mi to prvne…to nevysvetlis, nepochopis…ja to nepochopila do ted :lol: A kdyz jsem za nim po mesici psani jela, nemela jsem vubec pocit, ze jedu za nekym cizim…naopak…nemela jsem vubec zadne pochyby, nebala jsem se, bylo to jako v nejake pohadce…vsude bylo svetlo, teplo, laska…tohle jsem nikdy nezazila a myslim, ze to zazije malokdo…vetsina proste zazije tu beznou lasku, i ja ji zazila mockrat, ale tohle bylo neco uplne jineho…jak z jineho sveta…myslim, ze to oba budeme uz navzdy hodnotit jako neco vyjimecneho a silneho, hlubokeho. Myslim, ze to nepotka kazdeho, je to dar…proto je tak malo lidi, kteri to chapou a tolik lidi, kteri to podcenuji a nejen podcenuji, ale i zesmesnuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30977
28.5.25 00:24

Já myslím že si furt dost věříš :P. Mimochodem slivovice to je strašně hnusný pití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30977
28.5.25 00:35

A tak pravil spokojený člověk 8). Hlavně dodat co nejvíc sprostých slov ci urazek, to vsechny presvedci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
28.5.25 02:27
@Lorre píše: Více

Neni hnusny, ale silny je kazdopadne :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
28.5.25 02:30
@Lorre píše: Více

Co je mi do toho, koho to presvedci…? Jen jsem si potrebovala ulevit :nevim: :* Sprostych slov, bylo velmi malo :* Tady v te diskuzi konkretne, by to zaslouzilo mnohem vice sprostych slov :nevim: Ale jelikoz vim, ze je mi to stejne prd platne, tak se zdrzuju dalsiho hlasovani :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová