Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
No dělej jak myslíš. ![]()
To já si raději dám dva dny starý zbytek bábovky, než bych se dojímal nad dokonalým obrázkem.
@Velryba černá píše: Více
Rosamunde Pilcher. Dámy se dojímají, slzy tečou proudem.
Ona trpí, on trpí, a když už je konečně konec a dobře to dopadne, tak je to všem líto.
Tím se to liší od pohádky, protože děti vítají šťastný konec pohádky nadšeně.
PS: My materialisté to máme těžké.
@Josef_t vynech Rosamundu, mne vážně zajímá, jak si to představuješ. Protože už pár týdnů přemýšlím, kdo z nás dvou je mimo (možná oba).
![]()
@Lorre píše: Více
Slivovice od Jelínka je hnusnej utrejch. Ale domácí, doma pálená, nezdaněná (pálenice neumí destilovat), může mit klidně 80 procent alkoholu a je lahodná. Z Jelínka musíš zatnout i nohu v pěst abys to udržel v sobě… Všechno záleží na umu…
Správný chlast ma palit v žaludku bez pocitu na zvracení. Bohužel většina prodávaného tvrdého alkoholu se pit bez ledu nedá a následky druhy den jsou dosti nepříjemné ![]()
Jako celoživotní abstinent říkám, že alkohol je metla lidstva. ![]()
Už aby alkohol a sex zakázala EU ![]()
Nebudou žádné kocoviny ani kapavka ![]()
@Jednonohý klokánek jak jinak by ses dozvěděl, že máš všechno na piču?
![]()
@Jednonohý klokánek píše: Více
Konečně od tebe padl konstruktivní nápad ![]()
@Napraveny píše: Více
Neznám alkohol co je dobrý
. Dám si radsi kofolu nebo ledovy čaj
. Já ho vyuziji jen na vaření ![]()
Já to říkám furt. Když neumíte pít, nepijte. Navíc to některým lidem viditelne prohlubuje vlastni problémy, takže opět s mírou.
@Napraveny píše: Více
Vůbec nic, tu vyleju na trávník. Zbytečný alkohol
Ještě mě napadá využití na pomocne roztopeni grilu ![]()
@Lorre píše: Více
zapominas jako zimní kapalinu do ostřikovačů, ale to se ženě da prominout. Policajtum pri kontrole dechu to zavaří přístroj ![]()
Ono to neni tak, ze pritazlivy chlap je deb*o ve vztazich k zenam a prumerak a seredak zeny miluje.
Andreas byl atraktivni pro tebe, vkus je individualni, navic pro zeny, kterym je vic jak 25, je muzska atraktivita vetsinou komplexni vec, nestaci hezky xicht, ale fyzicka s psychickou atraktivitou, takze by pro tebe atraktivniho chlapa Andrease mohly vnimat jak neatraktivniho.
Predpokladam, ze dcera chodi s kluky sve vekove kategorie, tehdy kluci objevuji holky, vztahy, sex, ano nekteri hezci mavaji vic holek, jini se zamiluji v 17 a drzi je to, zkratka v tom veku bych to nezrovnavala, to je divoke postpubertalni obdobi, ale 40 pritazlivej chlap nemusi byt o nic vic debo k zenam, jak prumerak a seredak, protoze to zavisi od jeho osobnosti, od toho jaky je, s jakou zenou je a jaky ma vztah, jedne zene muze byt verny a milovat ji, jinou ne, zalezi to zkratka od jinych veci, jak je hezky zevnejsek. Mas blbou zkusenost s hezkym chlapem, ne protoze je hezky, ale protoze nemas takove ty automaticke filtry na *****y a vybiras si je.
Příspěvek upraven 28.05.25 v 14:16