Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht
S Andreasem to nedopadlo, ne protoze dobre vypadal, ale protoze je seznamkovy traged a v podstate ti bez obalu daval najevo, kde te ma, ale tys to nevidela. Proto to nedopadlo, protoze te ma, kde te ma, ne protoze vypadal dobre. Podle jedne zkusenosti s chlapem, ktery se ti libil fyzicky, chces posuzovat chlapy, kteri dobre vypadaji, vzdyt to je nesmysl.
Příspěvek upraven 27.05.25 v 19:29
@Fukitol píše: Více
Dobry postreh, kdybych měl brát všechno co se deje vážně, davno bych si musel udělat lobotomii abych se nezbláznil
Byt něco
jako klaun je jediná možnost jak si zachovat zdravý rozum… ale vsechno má svoje hranice samozřejmě. Lidské „problémy“ jsou z veliké části strašná legrace
Klesající inteligence populace je zábavná. A můžeš se mi divit? ![]()
@Napraveny píše: Více
Rika se, ze pod usmevem klauna se skryva smutek.
@My Melody píše: Více
Odepsal ji vubec jak se rozhodla napsat, nebo se na ni úplně vybodl?
Já to tu v tom bordelu nechci hledat
@Mango_Lassi píše: Více
Jaký parfém? Já mám poukázku do parfumerky a nevím už, co si koupit. Mám doma asi 6 parfémů, do toho nějaké levnější voňavky, co jsem podostávala a nejsem schopná to všechny vyfíkat. To budu mít až do důchodu, bo je to všecko ty větší balení,
Ale tenhle kupon se musí už použít a já nevím co koupit. ![]()
@My Melody píše: Více
No může tomu tak být, ale většinou ne
Samozřejmě nikdo nemá nepřetržitě náladu na vtípky. Už si pujdu po svém, práce volá ![]()
@Anonymní píše: Více
Lanvin Modern princess in jeans.
Nejspíš to bude toaletka, co rychle vyprchá, ale to nevadí.
Jinak mám doma taky dost vůní - na léto, jaro, zimu. Ale prostě chci si koupit něco, co mi provoní den
vyloženě to nepotřebuju, ale chci ![]()
Možná si ji nechám v práci a bude sloužit jako osvěžení přes den. Pořád budu vonět ![]()
@Napraveny píše: Více
Zkusim někdy zaplatit za ženu oběd, třeba naproti Muzeu ![]()
@Lorre píše: Více
Co když Helmut je jen metafora pro umělou inteligenci? ![]()
@Lorre píše: Více
Ale prosimte…vzdyt sledujes kazdej muj krok…
Jinak ja mu nakonec nepsala nic… ![]()
A ted mam tak 3 promile, protoze jsme grilovali a muj tata prinesl domaci slivovici
Ale byla dobra ![]()