Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
Vůbec, musím přesvědčit Sonarku že helmuti nejsou dobrá volba a pak ji ukážu jak má vypadat správný muž - sebe
. Ještě musím nabourat AI ![]()
Chudák napraveny, já ho taky preskakuji
. A ještě toho retose co se sem zas na chvíli vrátil ![]()
@Lorre text, ve kterém se nachází množství emotikonů, se mi špatně čte. Faktem je, že spousta lidí je na nich tak nějak závislá.
@aiwwa píše: Více
To tak. Mužovi povinnosti končí uděláním dětí! ![]()
Napravený je starý vypelichaný kocour. Totální ozvezeni zde. ![]()
Když se nedá číst, tak se nedá. Bude holt Vene bez odpovědi.
Kvůli Tobe jsem dostal hlad a byla by teda slušnost aby jsi mě nakrmila. Máš navareno??? Špenát nejím ![]()
@Napraveny píše: Více
O duvodech se muzes co to docist, treba despoticka, tyranska vychova, ktera vede k tomu, ze ta zena povazuje za normalni, jak se k ni chlap chova, protoze se podobne k ni chovali rodice, ma pocit, ze si to zaslouzi a povazuje to za normu. Nebo to naopak muze byt holka, ktera mela az prilis ochranitelskou rodinu, bez prerezani pupecni snury, nemela prostor mentalne dospet, dite v zenskem tele, neumi vzit zodpovednost za svuj zivot do svych rukou a necha si od chlapa vsechno libit. Nebo to muze byt nejaka opravdu zoufala zena, ktera nechce nic videt, nic slyset, jen aby nebyla sama, atd…
Příspěvek upraven 27.05.25 v 13:05
@My Melody píše: Více
a nebo všechno dohromady či postupně
Já mám rad nesebevědome ženy a nesnáším namyšlené krávy. Ale je ironie, že z nesebevedomych putek často v mých rukou vzniknout sebevědomé potvory
Jo jsem prostě nejlepší
skromnost skromnost skromnost… Každopádně je zajímavé pozorovat jak se lidi chovají bez vnějších omezení. To se pak ukáže pravý charakter a někdy není o co stát…
Nevěře zdar!
To je hodně asketická odpověď. Je moc moc dobré že přemýšlíš takto čistě. Neboj nikomu o nas nepovím ![]()
Ale vážně, já tím chtěl jen naznačit že mám prázdný žaludek ![]()