Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
27.5.25 06:57
@Josef_t píše: Více

Já žádné virtualni já nemám, nebylo kdy aby se vytvorilo. Jasně se bych raději hovořil osobně s někým, ale tohle je jednodušší nez si s někým dávat schůzku. Poslední co mi psala SZ s nějakým problémem jsem navrhl at si radeji zavoláme, to jsi měl vidět hrůzu jaká ji zachvátila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 07:31
@Luxusnixicht píše: Více

A vidíš, máš větší očekávání - jen je daleko. A to je dost podstatné.

Apropo jak jste se potkali? Jestli byl on iniciativní, ma jich vic. Jestli sis ho vybrala Ty, je možné ze jsi jediná. Záleží kdo koho oslovil. Dost podstatná věc, kdo byl iniciativní na začátku. A neříkej že oba. Někdo musel udělat úplně prvni krok…

Uz jsi přijela za ním? Předpokládám, ze jsi někde od Plzně a mas to do Holandska kousek, Německo s dálnicema je super na ježdění. Ja jezdil za milenkou 4 + 4 h každých 14 dni. Jestli se máte tak rádi, můžete se setkávat na pul cesty. Bylo by to fér. Ale každý ma svoje potreby jinak. Jestli mu nestojís za obětovaný čas a eura… Ale jen Ty sama musíš vědět jak to chceš. A je možné, že s nároky jakými na milence mas, by Ti stačil i ten nejhorší z české kotliny ;) jen jestli se nepripravujes o nejlepší léta svého života s někým kdo za to nestojí. Ale nic o tobe nevim, vařím z vody. Je otázka jestli nemáš zúžené obzory co se týče možností mileneckých vztahů. A Helmut Ti je chce zúžené udržet aby jsi mu vydržela a on nepřišel o bezúdržbovou milenku.

Popremyslej… co kdyby změnil práci? Bude stále jezdit? Jak důležitá pro něj skutečně jsi? Proc jsi s nim nejela na Mallorcu? Západní Němec by Te pozvat mohl… ale je možné že německé frolindy jsou finančně náročnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 07:38
@Jednonohý klokánek píše: Více
:lol: to mi připomíná známou, volně cituji:

A proč ses s nim vyspala, když se Ti vůbec nelíbil? Snažil se a tak jsem si řekla, že je to správné :lol:

Víc takových žen :lol: Zaplatíte ji obed a ona se cítí zavázána k sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 07:55

Je děsivé ze minimálně jedna moje exmilenka čte co píšu. Ale předpokládám, že se nepřihlásí, neboť se chce dozvědět co jsem byl za hovado :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.5.25 07:57

@Napraveny Tvl, ty taky bereš všechno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
547
27.5.25 08:01
@Monicka36 píše: Více

Proc se pouštět vztahu? Lepší zahodit pochybnou morálku a najít si nového a pak přirozenou cestou odejít Helmuta. Tj věnovat se mu míň až mu to dojde, ženy třeba začnou posílat míň smajlíků, nebo misto vypleskleho zaslou pouze zakladackeho… nejlepší je pozvolný rozchod s překrýváním ať maji oba šanci si zvyknout… mě fakt na.ral nejvíc rozchod pet minut po sexu po roku a pul dokonaleho vztahu. Sobecká mrcha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.5.25 08:09
@Napraveny píše: Více

Tak mít vztah se ženou z epipi může být o hubu 😁 já bych se toho bála, protože ženské tady se mi z velké části jeví jako psychické trosky a různě emočně nestabilní. Bůh ví, jaké ten vztah může mít konsekvence. Jsi odvážný

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.5.25 08:23

To ano. Naštěstí nikomu žádný milenecký vztah nenabízím, vím, kde mám limity.
Můžu si teda být, jaká chci, protože moje vlastnosti nikoho neobtěžují.

A ano, se sebou bych žádný milenecký vztah nechtěla. Eventuální chlap, který by mě odmítl, udělal by správně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
27.5.25 08:53

@Napraveny méně smajlíků, nejspíš si začnu ty tvé perly zapisovat. :D

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.5.25 09:04
@Velryba černá píše: Více
Že jo. Je to už takový vykastrovaný býk a milenecký veterán, co rád vzpomíná na své minulé bojové úkoly a zásluhy :mrgreen:
V zásadě je neškodný a jen tak si plká. Me gusta :D
  • Citovat
  • Upravit
Velryba černá
27.5.25 09:15

@Mango_Lassi raději nebudu psát, jak to na mne působí. :D

• Citovat
  • Upravit
547
27.5.25 09:27
@Mango_Lassi píše: Více

Tak to není. Měl jsem i mladé holky, co teď mají první dítě a mohou mit třeba problémy s kojením :roll: A pak zavítají sem a uvidí toho parchanta jak píše o jiných :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
27.5.25 09:29
@Luxusnixicht píše: Více
:roll:

V momentě, že ho budeš mít vedle sebe, sen zmizí, bude z něj jen další obyčejný postarší chlápek.
Tím netvrdím, že láska vyprchá, ale jen už to nebude ta romantika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 09:30
@Velryba černá píše: Více
Černé perly… Já mluvím na základě svého života. Omlouvám se(neupřímně :D ), že se vám to nehodí :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.25 09:34

Za prvé není vul ale samice. Měla by jsi použít zkratku TKR - což je asi Ty KRáso :hug:

A je sympatické, když si žena umi utahovat sama ze sebe. Je to základ dlouhého a šťastného manželství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová