Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi jestli s ní komunikoval jako tady, chtěla to možná spatřit na vlastní oči? ![]()
@Josef_t Josefe, prozraď mi, jak se podle tebe manifestuje ona romantika v mileneckém vztahu.
@Velryba černá píše: Více
Proč? Já věřím, že tihle lidi existují, ale nepotřebuju je vidět na vlastní oči. Pro mě osobně by to byla ztráta času.
@Luxusnixicht píše: Více
Ty jsi opravdu nezničitelná
Bylo vas tam vic… gangbang? Mě takto jednou zůstala milenka z trojky s kamarádem. Ale opačně to asi takový úspěch není když jsi sama na x chlapů… Každopádně Tě oslovil první, takže vas je zcela jistě vic, akorát je zbabělý. Já též neumím oslovit naživo, ale namrtvo jsem neodolatelný. Jenže já jsem na rozdíl od něj dokonalý, údajně vypadam jak Adonis, na tom se schodlo nezávisle několik milenek. Nechápu kdo to je, ale je to asi taky pořádný proutník, když je měl ještě přede mnou.
Jak říkám jestli hodinu denně voláte, jinou nemá, jestli si vymenite par zpráv za den, ma dvě další. Jestli nepíše každý den ma i partnerku na vazno.
To ze je hnusák, kolenovrt a má malé péro, neznamená ze ho žádná nechce. Treba přemýšlejí zrovna jako Ty ![]()
@aiwwa píše: Více
přesně! Určitě to musela byt i lesba… Mohl bych ji napsat To by nečekala po tolika letech
Začal bych diplomaticky: Ahoj, jsi lesba?
@Napraveny píše: Více
Proc by mel byt opak femnisticka krava? Sebevedoma muze byt krava, nekrava, feministka, nefeministka. Sebevedomi zhruba znamena, ze nevystupujes jak utapnuta myska, ktera pokrcena v koute zmoli v rukach kloboucek, se sklopenym pohledem. Proste vedoma si sebe, ze jses jaka jses a tak vystupujes. Nekdy to nemusi korespondovat s vnitrkem, navenek sebevedomy clovek tim muze maskovat nejaky svuj problem a pochybnosti o sobe. Dulezitejsi vec je to, cemu se rika sebehodnota, to je to, co zenam, ktere se nechavaji ponizovat od chlapu, chybi.
Příspěvek upraven 27.05.25 v 15:08
Možná se jí stala až po zkušenosti s tebou. ![]()
Bylo nas tam vic na pivu
Takze ve vsi slusnosti
Já, kamarad a jeho dva Nemci ![]()
Ne, nevolame si, ja to nemam rada a uz vubec ne s jazykovou barierou…nejak to nepotrebuju. On pise kazdy den a v prubehu celeho dne…kdyz neni v praci, to pak pise rano a pak az vecer po praci…no jak rikam, neni ten typ na vicero milenek…on by to nezvladl, jedine by byla hodne daleko, jako ja
To je pro nej bezpecne…A to by asi zadnou nebavilo
Muze mit max jednu kamaradku pobliz, ale stejne mam pocit, ze je tezce pod pantoflem a tak si nemuze moc vyskakovat…a jo, urcite se nejaka najde, ktera by ho chtela, ale ty vetsinou zase nechce on, protoze dle meho ho nemuze chtit zadna normalni, ci nejak pohledna
Ja nasadila latku vysoko
Ale se mnou mel kliku jak prase…jak rikam, zadnou takovou uz nenajde…jo zni to mozna namyslene, ale on fakt neni nic moc a sam mi rikal, ze nikdy nemel zenu, jako jsem ja…ze po nem jdou vetsinou seredky
Kdyz to reknu osklive…takze ty by mozna bral v nejake nouzi…ale urcite by si je neudrzoval dlouhodobe. Ono je proste jednoznacne vyhoda, byt hezci, nez chlap
U Andrease to tak nebylo, ten byl hezci, nez ja
A taky to podle toho dopadlo
A uz nikdy hezciho chlapa nechci.
@My Melody píše: Více
Lidi to ale občas se svou sebehodnotou přehánění. Důležitý je zdroj a oprávněnost sve sebehodnoty. Ja mám rad skromné lidi, je mi s nimi příjemně a mohu se uvolnit. A když si sebe neváží, dostanou stejně ode mě co si zaslouží. Když máš kolem slušné lidi, nemusíš byt extra sebevědomá a nic špatného se ti nestane. Nikdo tě nevyužije, naopak Ti budou vic přát. Bohužel v dnešní době kdy si nemůžeš být jistá zda nenarazis na vlka v rouše berancim je sebevědomí jako obrana důležitá. Ale dle mého je to zbytečně vynaložená energie. Lepší se obklopit slušnými lidmi. Tak nevim zda budu pochopen. Sebevědomá kráva je prostě v mych očích prekompenzovana a nepříjemně se mi s ní hovoří. Mluvíme o relativních věcech, nikdy se neshodneme…
@Mango_Lassi že by se zprvu tvářila jako něžná a submisivní květinka?