Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Tak k cemu nehezky milenecky vztah?
@Venetia píšu pořád. Já třeba neznám lidi, kteří se na sebe 100% času usmívají jako dva blbečci.
@Josef_t píše: Více
každý si v tom mileneckém vztahu kompenzuje něco jiného…takze klidně i hádky, pokud mu to v životě chybí
Žádné úvahy.
Milenci a milenky jsou pro radosti života včetně těch tělesných.
Starosti zůstávají doma.
To, že se to časem zvrhne s tím nesouvisí.
S milencem mas ten cas dost omezeny většinou… a to si ještě kazit hadkama?
Proc vlastne mit milence, s kterým bych se mela hádat? Tam by melo byt souzneni a hezky strávený čas.
@Venetia píše: Více
Toť otázka ![]()
Co třeba snídaně.
Romanticky do postele.
Neromantický bufet v hotelu.
Vysnít si snídani po zprávách sice jde, ale nikdo si na ní nepochutná.
@Josef_t Josefe, my se stačili několikrát štěknout ještě dlouho předtím, než jsme se vůbec viděli. Autenticita, blbá nálada, otevřená komunikace, žádné přehrávání.
@Venetia ty tomu říkáš kazit si společný čas, pro mne je to přirozený běh věcí.
Chápu. Toužil ti naplácat na holou.
Kdyby to udělal veřejně, způsobil by společenský skandál.
PS: neříkalo se dřív něco jako "co se škádlívá… "
@Josef_t naživo už jsme se na sebe hodně mračili také. Ale já jsem pro jednu věc, něco ti vadí, řekni to. Otevřeně a jasně. Tak se chytneme, to je normální. Jinak bych mohla mít „vztah“ s tím chatGPT, pokud chci trvale sluníčkovo, pokud už k sobě někoho pustím takto blízko, tak ať je to, proboha, člověk se všemi svými klady i zápory, každý jich máme požehnaně.
@Josef_t píše: Více
U mne tohle nemá důležitost…milenec vzdy vystřelí kolem seste do chladného rána, ja zalezu zpátky do postele…idealni
@Josef_t konkrétní příklad - naposledy jsme se zlehka rafli, když trval na tom, že koupí mému synovi Lego.
tak zase chapu, pokud te tlačí do neceho co nechceš, tak se musíš ohradit
Ale asi bych to v mileneckém vztahu nemela zapotřebí
@Venetia chtěl mně a zprostředkovaně i dítěti udělat radost. Nebyl v tom úmysl mě vytočit.