Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Intimne detaily nedavam na internet, nebudem sa rozpisovat podrobnejsie, ale zmacknutie zadku je predsa nieco ine, ako ked ti vyplieska zadok jak soplosovi. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Příspěvek upraven 02.06.25 v 10:42
@My Melody a teď si vezmi, když úplně nechce, ale vyhoví.
Vychovatelky se nejspíš příliš neovládaly, v tomto případě se člověk ovládat musí.
@Lorre já nevím, to je jako kdybys napsal, že polibek je trest nebo odměna, orální sex je trest nebo odměna. ![]()
A proč ne
Pokud to delas s osobou co se ti líbí, tak to snad odměna je, ne?
Tak to nazvi treba potěšením
@Venetia píše: Více
Vidím to jinak.
To, že má někdo milence nebo milenku neznamená, že na své okolí nebude brát ohledy.
Možná právě naopak. O opatrněji by měl našlapovat v porcelánu.
@Lorre potěšení je v pořádku, ale trest je za něco, co udělal člověk špatně, odměna, něco jako piškotek psovi, že dal správně pac?
Jestli má někdo v případě BDSM podobné asociace, to skutečně netuším, píšu tady za sebe.
@tess50 píše: Více
Ale pak by to rozhodně nebylo důvodem k hádce. ![]()
@Josef_t Josefe, já jsem psala, že řešíme i závažnější záležitosti, nic o tom, že se kvůli nim hádáme.
@Luxusnixicht píše: Více
Nemyslím si, že je to tak, že někdo „náhodně zakopne“.
Denně potkáš hromadu lidí, ale na to aby jste skončili v posteli musí proběhnout nějak „namlouvací rituál“. Obě strany musí jít příležitosti hodně napřed, takže o nějaké „spontálnnosti“ nemůže být ani řeč.
Druhá věc je co jim milenecký vztah přináší - jakou část partnerských vztahů si tím nahrazují.
Buď zticha, nedal jsem ti ještě svolení mluvit
![]()
@Josef_t píše: Více
Tam nebylo nic o hádce v tom komentáři, na který jsem reagovala, myslím. Tam bylo tuším něco o tom, že má milenec, milenka držet hubu a nekecat do výchovy, stručně řečeno.