Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Jsem prostě rizz sigma boy brácho
. Skibidi
@Lorre tam tímto jsme zpátky u večerní koupele, pyžamka a pohádky na dobrou noc. ![]()
Tak jo, najdeš mi na to nějaké 2 kočky?
Jedna muze mít oblek kočičky a druhá kralicka ![]()
Navrhuji Sonarku a Merunku. A ty budeš za nemá stát s bicikem a náležitě trestat jestli budou svou práci odvádět spatne. Ale ke mně se nesmíš přiblížit
… no a ten bordel pak uklidi xiaxxx ![]()
@Lorre Ted na to koukám, 24 tisic příspěvků, 5 let. Můj střízlivý odhad je, ze jsi sbalil 7-10 žen z mimina
Nebo mas jednu trvale? Asi ne co si pamatuji výměnu mezi tebou a sonarkou z podzimu… Bez zarezů by tě to tu uz zákonitě dávno přestalo bavit, dostavila by se frustrace. A rozhodně tu jsi právě kvůli románkům. Jinak by sis nedělal nárok na sonarku
2020 se na amaterech více rozkřiklo ze se dá lovit na miminu, to si taky pamatuji.. Skoda ze si nepamatuješ mimino před deseti lety. Napsal jsi hezkou zpravu a hned ti zacly psat tři ženy a dve z nich by se nechaly do měsíce osouložit
Jo to byly časy…
Omlouvám se za svoji dedukci jestli není správná… Člověk co nemá děti tu jiný cil mít ani nemůže
@Napraveny jakože na amatérech se rozkriklo, že se tady dá sbalit žena?
A já si rukám, odkud se tihle frustráti a zoufalci berou…
@Mango_Lassi píše: Více
Jako šlo by asi lépe než na amaterech, ale člověk nesmí být úplný nadrzeny blbecek
. A jaksi počítat s faktem, že průměrný věk tu bude kolem 40 s dětmi, coz je pozoruhodné na maminkovskem portálu ![]()