Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Sto let kopal jsem uhli, za sto let svaly mi v železo ztuhly… Tim chci říci, že nejsem žádný skautik, který vola maminku, když proběhne kopřivami…
Jsem drsnej dřevorubec (jako vizualizace poslouží například Wolverine líznutý sněžným králíčkem)
@Napraveny píše: Více
Za oponou jdou řeči, že se tu v těch profilech střídá více lidí. A jak se ve zprávách mluví o organizovaném zločinu (gang Albánců, ruskojazyčný gang), nabízí se vysvětlení, že tu operuje taky nějaký gang. Na internetu šlechtic nikdy neví. ![]()
@N0BLE píše: Více
Mit tak tolik času nazbyt asi by slo něco takového pro pobavení vytvořit, ale času je málo na intriky v intrikách jinych intrik… Pamatovat si plno kravin s tim spojených, to by bylo dost stresující
Stačí si dělat poznámky. Gangy v reálu taky mají seznamy lidí, kteří jsou na odstřel.
Mě se tu někdo otázal, zda mě baví hrát nějaké role. Vůbec nevím, na co narážel. Proč by někdo vytvářel charakter šlechtice, který si rád užívá s dominami, když si může vytvořit roli chlápka, co je úspěšný u žen? Tím nenarážím na tebe, ale na běžného uživatelé internetového fóra, kde se lidí s platem půl milionu měsíčně, třemi červenými diplomy a stovkou „zářezů“ vyskytuje hodně, jako by jiní neexistovali. Nedává smysl, aby kdokoliv vytvářel postavy pro pokec na fóru. Prostě nedává. ![]()
Můžeme si srdíčkovat příspěvky. Dělám to s paní Klopotkovou. Že mě pak prý budou lidé podezírat z toho, že jsem takzvaná reinkarnace jiných uživatelů. Tak to pro pobavení dělám. Tak jestli na výměnu DNA přistoupíš, dej vědět. Jinak ti budu srdíčkovat příspěvky jen tehdy, když si to zaslouží. V tomto jsem nekompromisní. Až budu mít děti, budou dostávat sladkosti nebo peníze jen tehdy, když k tomu bude důvod. V citové oblasti ale šetřit nebudu. I když ono to asi bude k ničemu, protože dle výsledků vyšetření jsem citově plochý a k tomu sociopat a psychopat se sklony k sadismu a submisivita a masochismus je jen potlačení mých choutek, které by mě dostaly do velkých problémů. Proč se tu takto svěřuji, to vůbec netuším. Možná to ani není pravda. No nic, jdu si teď něco uvařit, vaření je můj velký koníček. ![]()
@Velryba černá píše: Více
pokousal mě pes… ale bez šití. Jizvy na ruce mám krásné. Co se týče lidských zubů, asi by to byl trapas vysvětlovat. V těchto zeměpisných šířkách to svádět na kanibala? Musel bych říci, ze jsem projížděl Německem…
@Napraveny leda bys tvrdil, že ti někdo dal dost nešťastným způsobem přes ústa…
@N0BLE píše: Více
Kdo ma hodně času… a je zvyklý na internetové prostředí, nespokojený sam se sebou tak si hraje. Porad co se jmenuje zlatokopky je krásný odraz teto kultury. Ženy jdou vždycky za lepším, jenže většina mužů nemá co nabídnout co se týče mimořádnosti. Jak jinak zaujmes?
Mě osobně je už jedno jestli nějaká prijde nebo neprijde. Zoufalství srovnatelné s tim, že člověk musí pracovat aby měl na hypotéku, je v mém případě dávno pryč. Jsem co se týče zen a majetku zabezpečený a pracuji když chci. Stejně tak dobrovolné je i moje angažmá u žen… Tohle přichází u většiny lidí s věkem. U koho to neprijde, baví se rolemi na internetu…
Nejde o cibuli, ta je k pláči. Jde o těch 52 odstínů. I když ty jsou k pláči taky ![]()
@Lorre píše: Více
Věř mi, že smůla ještě jde. Na paty a vůbec na podrážky škorňat se může lepit mnohem horší materiál. Píšu z vlastních zkušeností.
Těch vysvětlení podle mě může být víc. Jak říkají ve Vrať se do hrobu, lidi občas mají chuť dělat něco jen tak. Pro zábavu. Pro obyčejnou, starou dobrou pr.el. ![]()