Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Bezzubá Te alespoň nepokouše a můžeš ji ho strčit do krku az se nebude moci nadechnout ani nosem ![]()
Kdo neměl romku, není chlap! ![]()
Já jsem spíš pro převahu chlapů nad ženou. Takový poměr dva na jednu je fajn. Az budu starší tak 3 na jednu… Jsem prostě chlap co chce svuj klid. Zarleni je pro mladíky. My pokrocileho věku už potřebujeme poobedni šlofík ![]()
Zažil jsem milenku, která mě v posteli preprala když jsme si hráli na znásilnění. Bylo to fakt reálně nepříjemné, musel jsem ji potom lstí svazat a pak uz neměla šanci… ale strach být sam se ženou zamčený v pokoji mam do teď
Ta bezmoc když už člověk nemůže a žena plna sil se rozhodne, ze zvrati situaci ve svuj prospěch… fakt to byla zákeřná mrcha
Nechat chlapa az se unaví… ale nakonec to samozřejmě pro mužské plémě dobře dopadlo ![]()
@tess50 píše: Více
Tomu sem nikdy nepřišel na chuť
. Velryba mi fakt už dá košem ![]()
@Napraveny píše: Více
Ty jsi ten úchyl obět stalkingu, ne? Ten taky psal o šlápotách z ulice.
Normální chlap si sbalí ženskou. To my, milovníci domin, platit musíme, je to nedostatkové zboží a když chceme ponížení podle svého, není jiné cesty.
@Jednonohý klokánek píše: Více
Vtipnej? Vždyť jsi stejně kolovrátkově trapnej pod každým profilem, který si založíš. ![]()
@N0BLE píše: Více
Ale prd… tahle delala Karlově univerzitě… I když úroveň teto instituce šla dost dolů…Takže jo, slapota z ulice ![]()
Nejsem zadny úchyl… měl jsem jen pestré choutky. Proč něčemu říkat ne, že? Domina, subina, switch… to jsou jen extrémy, většinou lidi nejsou zaměření jen na jednu oblast. Nálady jsou různé… Někdy je fajn se nechat přiškrtit, někdy mas chuť zaškrtit milenku. Někdy tvrdě, někdy jemně… Já opravdu mam rád všechno a nic
@Napraveny Tvl, jsi fakt typ, co bere vše, co ji má a dýchá.
To mě děsí.
Budu muset to tady definitivně přestat číst ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
To se mylis. Rozhodně nejsem typ co bere vše. Bejvávalo
V posteli je prostě dovoleno vše. To ze Tě to děsí, je tím, že si představuješ nějaké hrůzy. Vzpomeň na svoje experimenty a touhy. Tak prostě někdo si je splní. A je jedno jestli se jedna o skok padákem, nebo o nějaké divočinky v posteli. Zažiješ si to a máš klid. A co ještě musím podotknout, kolikrát ani nevíš co te vlastně čeká ![]()
A ještě jedna věc, všechny ženy byly skutečně na úrovni, ať už intelektuální či finanční. Prostě choutky co s manželem nemůžou si splní s milencem. Je to logické. Sex je strašně malinká část lidského života, opravdu nechápu proč Tě to pohoršuje. Většina chlapů o tom mlčí, neboť dál loví a nechtějí si nikde snižovat šance, přitom mají zkušenosti mnohem rozsáhlejší a jen kvůli tomu ze galantně mlčí se s nima vyspí desítky žen jako Ty
Ja tu napsal vlastně všechno zajímavé. Je toho dost málo. Žádná prostitutka ani hromadná akce například… spíš by Ti mě mělo být líto, že jsem zažil tak málo. A vlastně mě to přestalo bavit i když si dokážu představit, že lecjaky muž by na tom začal ujíždět ve velkém…
Nechci špatně mluvit o těch ženách, ale valná většina pokračuje ve svých choutkach do teď. To by Tě mělo děsit, ne já… A to většina z nich se mnou začínala. Byly to obyčejné mamky od rodiny. Část z nich skončila ja amaterech a šukají první ligu. To mi připadá dekadentní a je mi z toho smutno. A když jsem se s nima po letech bavil, bylo strašně výrazné, že už nejsou tim kym bývaly. A samozřejmě už ani nepřipadalo v úvahu, že bych s nima chtěl něco mít. Mám svoje hranice i když Tobě připadá, že ne. Zdraví jak fyzické tak duševní je u mě na prvním místě. Jen jsem byl prostě velmi šikovný milenec a i napoprvé jsem uměl splnit očekávání na výbornou. To mě bavilo. Ale samozřejmě všechno to je minulost. K hraní na pískovišti se uz taky vracet nehodlám ![]()
Takže se uklidni… Strach je většinou jen nedostatek informací. Zajdeme na obed, doplním Ti celý obrázek slovně a uvidíš, ze budeš klidná. Někteří lidé si prostě domýšlí horší než slyší. Ale u mě nemusíš, ja říkám jen to nejhorší a to může byt zavádějící v úsudku o mně
Chápeš? ![]()
@Napraveny díky, že jsi o sobě tolik napsal. Cením si upřímnosti. Akorát na obědě si nebudeme mít co říct
stačí mi tvé poznámky tady.
Nicméně tobě může být jedno, co si o tobě myslí nějaká nula z epipi. A mělo by ti to být jedno
takže klid. ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Tak samozřejmě, když jdu na rande s ženou která chce zažít 52 odstínů šedi, něco si o tom přečtu, naučím se vázat, vyzkouším si jak svihat páskem bez zahraneni a jiné… učený z nebe nespadl a vsechno chce přípravu. Mým jediným cílem bylo potesit ženu. To vylučuje že jsem skákal bezmyšlenkovitě na každou kvůli ukojení svých choutek… Uz jen tohle zeny odrazuje a i proto moje vztahy neměly šanci na dlouhé trvání. Žena se chce přizpůsobit mužovi a ten stav ji vyhovuje. Ja to dělal naopak, protože jsem z podstaty strašně hodný hoch
a taky že sex a orgazmus je vlastně porad o tom samém pro muže. Žena si to dokáže užívat mnohem víc ![]()
A ted půjdu vyplet cibuli, jestli to nebude bahno, plevel roste jak pominuty ![]()
Důležité je si zachovat vnitřní klid a mír at uz děláš cokoliv
To platí hlavně pro okopávání té cibule ![]()