Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
Není mi jedno, když máš kvůli tomu blbou náladu. Jo, rád provokuji, ale nedělám to za účelem někomu přivodit nějaké trauma. Když se někdo přestane smát, hned se uvědomím. Ale neboj ja dokážu na obědě mluvit i deset hodin v kuse
proto jsem byl oblíbený na rande kde se žena styděla, mohla jen mlcet, poslouchat a chytit se kdykoliv chtěla… ![]()
@Napraveny píše: Více
Celkem dokážu své nálady řídit a ovlivňovat sama, už jsem na to dost stará. Fakt si nedělej starosti.
Přinejhorším si objednám nějaký krém, sérum nebo parfém ![]()
@Mango_Lassi přesně, člověk ví, jak se stabilizovat, pokud ho něco náhodou rozladí. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jasně že bez zranění, nesmíš milence udělat modřinu. To je právě ten problém. Tyhle způsoby sexu vypadají jako spontánní, ale nemohou byt. Jak vysvětlí stopy po provazu na zápěstí, krku a otisky prstů na zadku či prsou? Nejtěžší je stanovit hranici, kdy u te které ženy dojde k porušení cévek. Každá to ma jinak. Třeba přísavky dovedou u jedné natropit strašné škody a jiná je snese i dlouhou dobu a na citlivých místech
Proto s takových praktik chlap nic nemá, jen obavy aby se žena nepohnula a pásek neuderil hranou… Pro mužské osazenstvo, ukazovák pod páskem dělá plochu a palec přitlačuje z vrchu
není to jak když rezete svoje deti hlava nehlava ![]()
@Napraveny ale naopak, povinnou výbavou by měly být náplasti, led a ochota foukat bebína. ![]()
Ta dnešní mládež. Vůbec neví jak se správně chovat k ženám ![]()
@Lorre ale jen když chce, horší je, když ona chce a on toho není schopen. ![]()
Z toho co píšeš by to na mě bylo taky už moc. To ne každý zvladne ![]()
@Lorre když se bojíš, že tě bude bolet ruka, prostě do ní něco popadni… ![]()
@Napraveny bez zranění?