Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Na tebe chlap očividně potřebuje sbijecku a prkno obaleny smirglem maximalne 80kou
. K tomu nějaký ten zdroj takových 140V, i když na tebe možná víc ![]()
@Lorre náhodou zrovna ten pásek a správně se rozpřáhnout, to dělá moc pěkné podlitiny na zadku.
A když si dokážeš užít i tu následnou bolest při oblékání kalhotek (míním ženy, aby sis to náhodou nebral osobně
), paráda!
Jojo, hele, byl bych rád, kdyby ses odeme držela alespoň 10 metrů. Delší biče se snad nedělají
myslím že nakonec budu ještě rád za sonarky klec ve sklepe ![]()
Nechci vypadat jak když jsem se snažil krotit 3 byky ve španělské aréně ![]()
Jsem se v pátek při hřebelcování asi nastudil, něco na mě leze. ![]()
@Lorre počkej, ty očekáváš, že rovnou donesu provazy, roubík, obojek, plácačky, biče, latexový obleček… na zádech potáhnu poutací kříž a jdeme na věc?
Nestačily by ti pro začátek zuby a nehty?
Myslím že chlap po prvním sexu s tebou vypadá nějak takhle. Akorát todle je mírná varianta… jeste bych očekával otisk zubu na krku a půlku vytrhanych vlasů ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
to není kvůli tvé schopnosti ovlivňovat své nálady, moje pohnutky jsou čistě sobecké. Ja se cítím líp když moje slova nezpůsobí problémy… Je úplně jedno, že se z toho dokážeš dostat sama. Jde o moje svědomí
Jsem zvyklý. Místní uživatelka inženýrka říkala, že by mi sesvihala koule a pak mě ojela pripinakem. Já na to odvětil, že vejce mám raději natvrdo… takové krásné zážitky tu jsou k nabídce
![]()
led jsem používal na zachlazeni vnitrku vagíny po delším sexu
Ne každá to ale zvládne ![]()