Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.9.25 01:34

Bobr na mě žárlí víc než Malina. To je můj osud :nevim:

Ale to v metru je pravda, připravoval jsem to už nějakou dobu, Malina to ví. Byla u mého skvělého nápadu, tehdy to bylo jen tak… dneska už ne.

Já chci žít dál…

A proto vás na čas zase opustím… napsala mi sms, to se nestává zase tak často, že vám napíše ženská první…

Opravdu chci žít dál. A tady to přenechám plačkám jako je bobr a jeho parta (věkem sešlá Sirikit a spol.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
24.9.25 02:29
@Barevný kokrháč píše: Více

Bobr nežárlí, je přece ženatej a má děti, jak psala Jeruve, nebo jak se to jmenovalo :D…a taky je mu přes 50 :nevim: Takže o nás s Malinkou má spíš otcovskou starost :nevim: :jazyk: :P Proto nemá rád tebe, ani Helmuta :,( Je jako ten starý starostlivý otec, co čeká s brokovnicí u okna :nevim: :mrgreen: A vidíš, že mu není nikdo dobrej, ani ty, ani Helmut, ani šéf, André… takže si to neber osobně :nevim: :jazyk: Snad jen ten Lorre, by byl prý pro nás v pořádku :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
24.9.25 08:28
@M_Vladim píše: Více

Lilith už tam dle všeho byla, ještě před Adamem. :think:
Pak ovšem musíme připustit, že poměry v ráji byly značně uvolněné a k uklidnění došlo až po vytvoření Evy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.25 08:30

Jsem ráda, že jsi to udělal a mně už dej pokoj, taky si dám pauzu, nebudu tu, až se budeš chlubit tím, jak si skóroval a oba víme, že to uděláš.

• Citovat
  • Upravit
14208
24.9.25 08:48
@My Melody píše: Více

Nedávno byl na seznamu článek, kde si někdo dal práci a prošel staré matriky jedné obce od 16 století… V tom devatenáctém století těch nemanželských dětí bylo až 10%.

Myslím, že to s tím celoživotním odsouzením nebylo takové jak si dnes myslíme.
Co si dnes vůbec neuvědomuje jsou velké sociální rozdíly v tehdejší společnosti. Kolik lidí zůstávalo celý život svobodných.
Mnoho těch žen žilo téměř na okraji společnosti už předtím a status svobodné matky už to příliš nezhoršil.
Na druhou stranu v té době existovali i nesezdané páry, které z různých důvodů museli oficiální svatbu odložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76047
24.9.25 08:51
@Anonymní píše: Více

Není třeba tisíckrát upozorňovat, že odcházíš, dáváš si pauzu, nebudeš ani nahlížet, a vzápětí ten slib daný sobě samé po tisící porušit.

Stačí vzít prostě za kliku, beze slova projít dveřmi, potichu je za sebou zavřít a jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
24.9.25 08:53

Nevinného a zcel oddaného panice jsi nechtěla - tak si neztěžuj.

Otázka kdo skóroval je vždy otázkou výkladu. Stejně jako kdo koho zneužil.
Jedna věc se ti ovšem podařila dokonale. Udělat z něj úplného de***. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76047
24.9.25 08:58

Ano, ten trik s upuštěným kapesníčkem, zde propiskou, po generace před tebou vůbec nikoho nenapadl. To muselo dát spoustu inzenzívního přemýšlení a příprav, a obr gratulka, že se to nakonec tak skvěle podařilo! :hug: 🍾 🥂 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
24.9.25 08:59
@Luxusnixicht píše: Více

Už zase te to bere? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
24.9.25 09:00
@Josef_t píše: Více
…Podle matrik, respektive křtů. Žádné DNA testy samozřejmě neexistovaly. Takže ze záznamů nelze dovodit, kolik bylo incestů, nebo kolik kukaček. Lidi se tolik nestěhovali.
U svateb a potomků bylo posuzování tím přísnější o čím větší majetek šlo - pochopitelně.
Postavení druho a vice- rodilých nebylo nic moc, grunty dědil vždy nejstarší syn.
(Dneska máme v důsledku toho, že to tak není, máme agrokombináty, pohrobky družstev. Protože - co budete dělat se zděděným pruhem lánu uprostřed jiných, kam ani nevede cesta? No jistě, pronajmete agropodniku… :jazyk: ).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
24.9.25 09:06
@sirikit píše: Více

Jen jestli se po jeho úspěchu náhle neprobudil s rukou v kalhotech :mrgreen:. Známe místní firmy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
24.9.25 09:13
Čímž mu opět děláš službu :nevim:. Přesně jak psala Arturie, nejvíc bys ho naštvala, kdybys ukázala, že tě nezajímá. Takhle fungujes dal jako jeho egobooster.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
24.9.25 09:17
@Lorre píše: Více

Ale tak pořád má šanci se změnit. A nebýt pořád za chudáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
24.9.25 09:24
@Lorre píše: Více

Přiznám se že to čtu. A pořád mám tendence mu pomoci. A by se probral. A třeba i se sebou něco udělal. Takhle po tom, co tu všechno předvedl… Je mi ho prostě líto. Možná za to ani nemůže. A třeba má ještě šanci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
24.9.25 09:32
@xiaxxx píše: Více

Aspoň máme při našich romantických vecerech na co koukat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová