Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bobr na mě žárlí víc než Malina. To je můj osud ![]()
Ale to v metru je pravda, připravoval jsem to už nějakou dobu, Malina to ví. Byla u mého skvělého nápadu, tehdy to bylo jen tak… dneska už ne.
Já chci žít dál…
A proto vás na čas zase opustím… napsala mi sms, to se nestává zase tak často, že vám napíše ženská první…
Opravdu chci žít dál. A tady to přenechám plačkám jako je bobr a jeho parta (věkem sešlá Sirikit a spol.)
@Barevný kokrháč píše: Více
Bobr nežárlí, je přece ženatej a má děti, jak psala Jeruve, nebo jak se to jmenovalo
…a taky je mu přes 50
Takže o nás s Malinkou má spíš otcovskou starost
Proto nemá rád tebe, ani Helmuta
Je jako ten starý starostlivý otec, co čeká s brokovnicí u okna
A vidíš, že mu není nikdo dobrej, ani ty, ani Helmut, ani šéf, André… takže si to neber osobně
Snad jen ten Lorre, by byl prý pro nás v pořádku
![]()
@M_Vladim píše: Více
Lilith už tam dle všeho byla, ještě před Adamem. ![]()
Pak ovšem musíme připustit, že poměry v ráji byly značně uvolněné a k uklidnění došlo až po vytvoření Evy.
Jsem ráda, že jsi to udělal a mně už dej pokoj, taky si dám pauzu, nebudu tu, až se budeš chlubit tím, jak si skóroval a oba víme, že to uděláš.
@My Melody píše: Více
Nedávno byl na seznamu článek, kde si někdo dal práci a prošel staré matriky jedné obce od 16 století… V tom devatenáctém století těch nemanželských dětí bylo až 10%.
Myslím, že to s tím celoživotním odsouzením nebylo takové jak si dnes myslíme.
Co si dnes vůbec neuvědomuje jsou velké sociální rozdíly v tehdejší společnosti. Kolik lidí zůstávalo celý život svobodných.
Mnoho těch žen žilo téměř na okraji společnosti už předtím a status svobodné matky už to příliš nezhoršil.
Na druhou stranu v té době existovali i nesezdané páry, které z různých důvodů museli oficiální svatbu odložit.
@Anonymní píše: Více
Není třeba tisíckrát upozorňovat, že odcházíš, dáváš si pauzu, nebudeš ani nahlížet, a vzápětí ten slib daný sobě samé po tisící porušit.
Stačí vzít prostě za kliku, beze slova projít dveřmi, potichu je za sebou zavřít a jít.
@Anonymní píše: Více
Nevinného a zcel oddaného panice jsi nechtěla - tak si neztěžuj.
Otázka kdo skóroval je vždy otázkou výkladu. Stejně jako kdo koho zneužil.
Jedna věc se ti ovšem podařila dokonale. Udělat z něj úplného de***. ![]()
Ano, ten trik s upuštěným kapesníčkem, zde propiskou, po generace před tebou vůbec nikoho nenapadl. To muselo dát spoustu inzenzívního přemýšlení a příprav, a obr gratulka, že se to nakonec tak skvěle podařilo!
🍾 🥂 🥳
@Josef_t píše: Více…Podle matrik, respektive křtů. Žádné DNA testy samozřejmě neexistovaly. Takže ze záznamů nelze dovodit, kolik bylo incestů, nebo kolik kukaček. Lidi se tolik nestěhovali.
@sirikit píše: Více
Jen jestli se po jeho úspěchu náhle neprobudil s rukou v kalhotech
. Známe místní firmy ![]()
@Anonymní píše: VíceČímž mu opět děláš službu
@Lorre píše: Více
Ale tak pořád má šanci se změnit. A nebýt pořád za chudáka.
@Lorre píše: Více
Přiznám se že to čtu. A pořád mám tendence mu pomoci. A by se probral. A třeba i se sebou něco udělal. Takhle po tom, co tu všechno předvedl… Je mi ho prostě líto. Možná za to ani nemůže. A třeba má ještě šanci. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Aspoň máme při našich romantických vecerech na co koukat ![]()