Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15570
24.9.25 14:55
@sirikit píše: Více

Ja reagovala na neco uplne jineho…Mali psala, ze chce odejit a Lorre ji od toho zrazoval… :nevim: Ze mu tim ukaze, jak moc ji to trapi…coz ji ovsem muze byt jedno, hlavne, aby ona mela klid…zrejme to tady nechce cist :nevim: Tak sem ma dal chodit jen proto, aby ukazala, ze je v pohode? Ja bych se na to taky vyprdla, udelala bych to, jak to citim ja. Nic o tom, ze mu ma dal psat, tam nepadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
24.9.25 14:57
@My Melody píše: Více

Záleží na tom do jaké společenské vrstvy se zařadíš.

Pokud budeš dělnické děvče z dělnického předměstí, tak by tě nejspíš čekal podobný osud.

Jako manželka podplukovníka někde Užhorodu by jsi žila ve vile rozměrů loveckého zámečku, měla několik služek, místní ženy by tě oslovovali „pani velkomožná“ a snažily by se ti líbat ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
24.9.25 14:59

No prave…proto nechapu, proc ji Lorre lanari zpet..urcite pro ni bude lepsi, chvili emimi vynechat, necist…zvlast, pokud to tak sama citi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
24.9.25 15:08
@Barevný kokrháč píše: Více

:D Nepotrebuju zadneho vudce, krale, tatinka, guru, politika, aby mi vladl. Politici nejsou nasi vladci, politici jsou nasi zamestnanci, neco jako kdyz si platis zpravce domu, aby se ti staral o barak, my si platime politiky, aby se nam obcanum starali o stat. Zpravce domu kontrolujes a kdyz ti devastuje barak a okrada te o prachy, vysmaris ho, ma povinnost nahradit skodu, najdes si jineho zpravce a zmenis zmlouvu tak, aby tam nemohl trcet 4 leta bez tve kontroly a moznosti ho vyrazit. Tak nejak by to melo v idealnim pripadu s nasimi zamestnanci - politky vypadat. :)

Příspěvek upraven 24.09.25 v 15:19

• Citovat
  • Upravit
15570
24.9.25 15:09

To ti nehrozi…jsi chronicky nestudeny :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
24.9.25 15:12
@Luxusnixicht píše: Více

Jo, tak to jsem asi blbě pochopila, ale nemyslím, že by ji Lorrouš zrazoval od odchodu.
Spíš myslím, že se jí snažil vysvětlit, že těmi zoufalými vstupy sem a pak zas slibováním odchodu pro sebe nic nevyřeší, ale Tumor má v kuse na očích, jak ona je bez něj hotová.
Což už mu stejně jasněji vysvětlit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
24.9.25 15:18
@Josef_t píše: Více
:) No to bych taky nevyhrala, byla bych nestastna, hypochondricka hysterka a navstevovala bych nejvyhlasenejsiho lekare v okoli s modni „colitidou“, protoze pan doktor mi venuje nekonecnou a uctivou pozornost, na rozdil od meho aristokratickeho, stareho a impotentniho manzela, ktereho podvadim s prabratrancem. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15570
24.9.25 15:20
@sirikit píše: Více

To je mozne…jenze Mali nema pragmaticke smysleni, jako Lorrous, aby o tom takhle uvazovala..kona, jak to citi…ono to chce stejne hlavne cas…a na to, jak to kdo bere, bych se zase tak neohlizela…protoze presne, Pirkovi se beztak nijak netaji tim, jak ho ma rada a jak ji cela ta situace trapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 15:22

Ty říkáš, že v osobním životě nepotřebuješ žádného vůdce, ale v politice ano. Státníky. Ne politiky, ale něco víc.

Myslíš, že by Churchill nechal do VB přijít muslimské gangy co znásilňují bělošky po desítkách tisíc (Rotherham atd.)? Myslíš, že by jednal jako dnešní politici? Ne, hnal by je a vlastně by je ani nenechal přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 15:24

To jak se politici chovali za covidu je taky případ, že nebyl státník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
24.9.25 15:24

Dyt to pisu, politik, ktereho volim, neni muj vudce, ale muj zamestnanec.

• Citovat
  • Upravit
24.9.25 15:28

No je cca oboje… :nevim: Může to cítit jako poslání, což já chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 15:29

K malině: Já se o tom už bavit nehodlám. To radši jít pryč. Je fakt, že jsem jí to slíbil a zase mě Stock dneska přitáhla zpět :nevim: narazil jsem na její poslední příspěvek a musel jsem reagovat. :nevim:

Ale měl bych jí to tady jako gentleman přenechat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
24.9.25 15:33

A to tu nemáme ještě zmínku, že stále nemáme teorii všeho, aneb, jak řekl Einstein: Bůh nehraje v kostky!"
A Feynman kontruje:
"Nejen, že hraje, ale ještě je hází, kam ani nevidíme!! Čili: F=m. a a trojúhelník je ohraničen stranami a, b, c platí jenom v našem věžném, vidláckém životě. Ale neplatí to v kvantové teorii (a ještě se do toho plete jaderná fyzika a Schrodingerova kočka, chudák - nelze určit všechny hodnoty částice v jednom okamžiku)… O emzácích ani nemluvě, to jsme neprobrali vůbec. :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36971
24.9.25 15:41
@Luxusnixicht píše: Více

Bojíš se konkurence? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek