Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevný kokrháč píše: Více
Ještě točí filmy ve svém věku. Až jednou umře, bude to šok, přitom kolik už mu je ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, jo, jsem strašně jednoduchý a nevidím, jak tady z jedné strany lichotíš Pírkovi a současně si z druhé strany notuješ s Malinou a uklidňuješ jí. Normální člověk by toto hovadské chování Pírka spíše odsoudil, než že by se s ním ještě vybavoval, a to si přitom nemyslím, že Malina všechno dělá a dělala správně, ale omlouvám jí tím, že zoufalí (a zamilovaní) lidé dělají zoufalé činy, ovšem u Pírka to není zoufalost a zamilovanost, ale cynismus a vychcanost!
![]()
@Arturie píše: Více
ta, co ho privolava, je asi kravka
. Ale samozrejme se muzu mylit.
@sirikit píše: Více
Zrovna jsem si říkal do pr. To je zas na hodinu docitani, ale jak tak koukám, tak Pírko se zas rozloučil jen na půl dne a tudíž ty tapety se lehce přeskakuji
![]()
Všichni zarlime na Pirka, nikdo se mu nevyrovnáme
A tak si musíme alespoň někde vybít zlost ![]()
Já jsem prakticky, mam tam vzdy jen jednu, tudíž to postupně předělávam
. Nejdřív jsem tam měl tebe, pak Merunku, pak Blondienu no a teď je tam xiaxxx
. Já jsem věrný a poctivě masturbuji
. Jednou to musí vyjít ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Musím říct, že teď jsi získal nějaké body navíc. Stále jsi sice v mínusu, asi nejsi zcela ztracený případ.
Nicméně si myslím, že z nesouvisejících věcí děláš úplně jiný závěr a zkoušíš „definovat“ novou rozhodovací teorii.
Já ji nikdy neodrazoval od odchodu
. Ja apeloval na to, ať s ním přeruší veškerou komunikaci. A to i tady. Tím, že se mu chytla na zřejmý nahozeny hacek, tak dělá to nejhorší co může
.
@Lorre píše: Více
Hlavně si konečně ukliď ty kapesníčky, sice chápu, že to na tebe přijde kdekoli, avšak musíš uznat, že na kuchyňské lince působí dosti nevhodně. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Ty mě spehujes?
Ty prasaku, můžeš aspoň potvrdit, že ho mám obrovského? ![]()
@Lorre píše: Více
Když to uklidíš, klidně potvrdím, že jsem takové monstrum v životě neviděla. ![]()