Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Neboj, já jí ochránim sám, tys jí nesnášela a nemáš jí ráda pořád, já aspoň jako kamarádku. ![]()
Nevim co jsem dneska řekl tak hrozného a zlého…
Jinak já taky tvořím, počkej, ještě o mně uslyšíš, ale až za mnoho let ti dojde, že jsem to byl já ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, reaguju mozna i vic jak ty a reaguje na neho i spousta jinych, kteri se mu posmivaji, stejne jak on jim, protoze je to vzajemne bavi. A neprijde mi, ze by sis s nim zalibne cvrlikala, spis se s nim bavis jak s kamosem.
Kdo zna Pirka, vi, ze udela presny opak toho, co se od nej chce, ignorace nepomaha, o co vic ho mazali, o to vic krat se vratil a o to vic v diskuzich tvrdol a diskuse bez zranujiciho posmechu je lepsi, jak vysmech, ktery ho nastartoval k jeste ostrejsim reakcim. Bez vysmechu mu to muze pripadne pomoct se nad necim u sebe zamyslet, rikam pripadne, ale i kdyby ne, je to lepsi pristup, jak vysmech, ktery ho vyprovokuje jen k dalsim, ostrejsim reakcim.
Příspěvek upraven 24.09.25 v 19:14
@Arturie píše: Více
Já myslím, že ví, že si to podělal sám a to ho nejvíc štve, já už jsem jenom vlála. Nechala jsem se bohužel zatáhnout dost, kdyby mu nedošel cukr, byl by to malér. Už musím letět do víru města. Už konečně ten mobil zahodím
, ale třeba kolem Vánoc se můžeme sejít ![]()
No vidis, jaky posun… jeste pred tydnem bys tohle nerekla. Za chvili jses z toho venku, chce to jen cas. ![]()
Jak nějaká ženská mluví o emočním týrání a ublíženectví, tak je to plačka bez sebeúcty
@Barevný kokrháč píše: Více
Jsi psychopat, divila bych se, kdyby si to věděl ![]()
O tobě doufám už neuslyším nikdy ![]()
Chichi
, já ale nepláču, já jsem ráda, že nemusím mít výčitky..
Neboj, ja se nedam…
Jsem rada, ze je ti lepe… ![]()
@My Melody píše: Více
Ano, beru ho tak, nic vic v tom neni…a v podobnem duchu se bavim i s Lorrem napriklad..ja jsem pro kazdou srandu, tak je pro me nekdy tezke, nereagovat, nedat smajlika a tak, kdyz to tak citim…ale zaroven chapu, ze to Mali nemusi byt prijemne…me samotnou mrzi, jak to mezi nimi dopadlo a doufam, ze tu za cas budeme moct vsichni diskutovat jako pratele, nebo alespon v ramci slusnosti..
@Luxusnixicht píše: Více
Musis sem dat nasi konverzaci, jinak ti tu neuveri
Smajlikama uz budu u tebe radeji setrit
Nechci prijit do reci…ja takova slusna
Ja ze taham holce chlapy do postele…no pockej, ty zdrapanino jedna
![]()
@xiaxxx A druhý anděl strážný je Xiaxx