Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.25 18:42

@xiaxxx A druhý anděl strážný je Xiaxx :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.25 18:44

@Luxusnixicht Jen buď opatrná :hug:

• Citovat
  • Upravit
24.9.25 18:49
@Anonymní píše: Více

Neboj, já jí ochránim sám, tys jí nesnášela a nemáš jí ráda pořád, já aspoň jako kamarádku. :nevim:

Nevim co jsem dneska řekl tak hrozného a zlého…

Jinak já taky tvořím, počkej, ještě o mně uslyšíš, ale až za mnoho let ti dojde, že jsem to byl já :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 18:51

A nechci jako Detsa vystřílet FF UK či celé lidstvo, neboj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18033
24.9.25 18:53
@Luxusnixicht píše: Více

Ano, reaguju mozna i vic jak ty a reaguje na neho i spousta jinych, kteri se mu posmivaji, stejne jak on jim, protoze je to vzajemne bavi. A neprijde mi, ze by sis s nim zalibne cvrlikala, spis se s nim bavis jak s kamosem.

Kdo zna Pirka, vi, ze udela presny opak toho, co se od nej chce, ignorace nepomaha, o co vic ho mazali, o to vic krat se vratil a o to vic v diskuzich tvrdol a diskuse bez zranujiciho posmechu je lepsi, jak vysmech, ktery ho nastartoval k jeste ostrejsim reakcim. Bez vysmechu mu to muze pripadne pomoct se nad necim u sebe zamyslet, rikam pripadne, ale i kdyby ne, je to lepsi pristup, jak vysmech, ktery ho vyprovokuje jen k dalsim, ostrejsim reakcim.

Příspěvek upraven 24.09.25 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.25 18:55
@Arturie píše: Více

Já myslím, že ví, že si to podělal sám a to ho nejvíc štve, já už jsem jenom vlála. Nechala jsem se bohužel zatáhnout dost, kdyby mu nedošel cukr, byl by to malér. Už musím letět do víru města. Už konečně ten mobil zahodím :mrgreen:, ale třeba kolem Vánoc se můžeme sejít :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18033
24.9.25 18:58

No vidis, jaky posun… jeste pred tydnem bys tohle nerekla. Za chvili jses z toho venku, chce to jen cas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 18:59

Jak nějaká ženská mluví o emočním týrání a ublíženectví, tak je to plačka bez sebeúcty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.25 19:00
@Barevný kokrháč píše: Více

Jsi psychopat, divila bych se, kdyby si to věděl :nevim:
O tobě doufám už neuslyším nikdy ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.25 19:02

Chichi :mrgreen:, já ale nepláču, já jsem ráda, že nemusím mít výčitky..

• Citovat
  • Upravit
15136
24.9.25 19:06

Neboj, ja se nedam… :D Jsem rada, ze je ti lepe… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
24.9.25 19:13
@My Melody píše: Více

Ano, beru ho tak, nic vic v tom neni…a v podobnem duchu se bavim i s Lorrem napriklad..ja jsem pro kazdou srandu, tak je pro me nekdy tezke, nereagovat, nedat smajlika a tak, kdyz to tak citim…ale zaroven chapu, ze to Mali nemusi byt prijemne…me samotnou mrzi, jak to mezi nimi dopadlo a doufam, ze tu za cas budeme moct vsichni diskutovat jako pratele, nebo alespon v ramci slusnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18033
24.9.25 19:21
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: Ty mrcho, prebralas mi Lorreho a Klopotkovou a ted mi chces ukrast Pirka, stehovaci mi uz stehuji igelitky do Cech, kde budeme mit s Pirkem svatbu a ty takhle? Zadus se Lorrem, ale co je moc, to je moc, Pirka ti uz nedam! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
24.9.25 19:27
@My Melody píše: Více
:mrgreen: :P Ja chci proste mit vsechny :cert: :jazyk: Neb kazdemu, komu tu dam smajlik, toho chci :jazyk: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
24.9.25 19:30

Musis sem dat nasi konverzaci, jinak ti tu neuveri :nevim: :jazyk: :D Smajlikama uz budu u tebe radeji setrit :,( Nechci prijit do reci…ja takova slusna :cert: Ja ze taham holce chlapy do postele…no pockej, ty zdrapanino jedna :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová