Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36558
24.9.25 23:00
@Venetia píše: Více

Bacha, ono je jich několik druhů, ale sladký je hlavně Elixír. Jiné mohou být klasické rumy, třeba i trochu nasládlé, ale když to nemá víc cukru než nějaká hranice, tak je to rum, a ne elixír. ;)

https://www.alkohol.cz/legendario/
https://www.alkohol-shop.cz/…ebo-elixir-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3081
24.9.25 23:02
@jege píše: Více

Přestaň spřádat fantasmagorie, to, že vím, kam aiwwa ráda jezdí či jezdila neznamená, že jsme kámošky, jen jsme se spolu kdysi bavily o cestování. Jsi zvláštní člověk a meleš hrozné nesmysly. Tady někdo s někým něco řeší a hned je jeho kamarád. :zed: :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36558
24.9.25 23:08
@zmrzlik píše: Více

Z čeho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36558
24.9.25 23:09
@Klopotkova píše: Více

Vždyť právě, že bych se celkem divil, kdyby se aiwwa s tebou kamarádila. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30893
24.9.25 23:17
@Luxusnixicht píše: Více

A prášky si zkoušela na tedle problém? :think: :mrgreen: Merunka už to taky pomalu prokoukla a to je co říct 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 23:24

Já bych ožralovi Jegremu řekl toto: máme určitou svobodu slova (stále menší), ale máme. On si hraje na prokurátora nebo inkvizitora, chce určovat morálku, ale není na to dost chytrej. Co je a neni slušný atd… My dva si můžeme psát, smát se a dělat si tady pr.del jak chceme a z koho chceme. To je jediná pravda. A jemu je do toho prd.

Jsem zastánce černýho humoru, je to můj vkus, jemu do toho nic není a Malinu tím aspoň víc odradím, čím horší tady budu, tím dříve se zotaví. Chápete? :nevim: Nebude mě mít ráda, bude mě chvíli nesnášet a za chvíli zapomene… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30893
24.9.25 23:25
@jege píše: Více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 23:25

Tím, že budu padouch, vlastně pomáhám Malině v zotavení. Jsem génius :nevim:

Dobrou :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37319
24.9.25 23:29

Co mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30893
24.9.25 23:32
@Velryba černá píše: Více

Hele už ti to docela vystydlo, přijdeš nebo co? :lol: Kdyztak to dám zmrzlikovi. Nechal sem ti dokonce dva 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
24.9.25 23:43
@Lorre píše: Více

Jenze na me Pirko nikdy nerekl kriveho slova :nevim: Takze v cem konkretne mam problem? To, ze jsem klesla na uplne dno a dalsi hanlive veci, jsi tu o mne rikal jen ty mily Lorre :nevim: Ale to bylo zrejme v poradku..a ted kdyz dela to stejne Pirko Mali, tak se muzes potentovat… 8) Pritom jsi uplne to stejne. Taky jsi to vubec nezvladal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.25 23:52

Ne, to samé co incel Detsa nejsem: já s Malinou přeci jen nějaký vztah měl. Osobní setkání atd.

Na tebe a Malinu byl Detsa nas. ranej za to, že jste ho odmítly obě dvě a daly přednost někomu jinému. Zhrzenost. :nevim:

U mě je to něco jiného. Rozchod za nedodržení podmínek, co u ženy požaduju. A tak si teď můžu dělat co chci.

Jsem ale padouch jen v rámci mezí, mohl bych být 100X horší a nejsem. I tak už jí tím léčím. Např. už nemá výčitky. Bezva. Ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
25.9.25 00:02
@Adull píše: Více

Prosimte, vzdyt ty jsi tu proti Mali zbrojila par stranek zpet a psala jsi, ze je hodna psychiatrickeho vysetreni, ze jeji zmeny v chovani nahravaji tomu, co rika Pirko :nevim: A ted si hrajes, jak ti jde desne o jeji blaho? To mam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30893
25.9.25 00:03

Počkej, o čem je teď řeč? Já se nějak nechytam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
25.9.25 00:07
@Barevný kokrháč píše: Více

Ja myslim, ze jsou tu vsichni akorat falesni a kdyz muzou, tak si radi kopnou…ale meli by si hlavne zamest pred svym prahem. Ja nic neprovedla a kouka se tu na me porad jak na vyvrhel. Ty jsi podle meho taky jen uprimnej…sice krute uprimnej, ale uprimnej a to tu neni nikdo…je mi tady z toho zle, jak si tu kazdy na neco hraje. Jdu si radeji neco pustit…tady je to jen ztrata casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová