Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tedy, @xiaxxx, nezlob se, nemyslím to fakt zle, ale jestli se mám orientovat podle Tvého avataru… tak ten je tak do fialova,… že bych se bál zombie apokalypsy.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nepleť si aroganci a hulvátství s upřímností a taktem! Když dámě řeknu, že je baculka anebo plnoštíhlá, a ne, že je tlustá prasnice, tak to není faleš, ale takt. ![]()
@jege píše: Více
To není dobrej příklad.
![]()
Z pohledu emzáka (to je moje synonymum pro výraz „s odstupem“):
Je to kompliment, fakt nebo urážka? ![]()
Je to objektivní, je to porovnání s momentálně celospolečensky preferovaným ideálem, tvým vkusem nebo, s odpuštěním, s něčím mozkem deratizovaným bulvárem?
![]()
@M_Vladim píše: Více
Baba má metrák na metr šedesát.
Takže? ![]()
Nicméně, ty úplně zbytečně relativizuješ Jegeho příklad, ale ani ten nevystihuje běžné Tumorovy urážky.
Většina z nich je obyčejná lež, zato do zblbnutí opakovaná, takže na ní přece musí něco bejt, ne?
Příspěvek upraven 25.09.25 v 11:33
@xiaxxx píše: Více
Snažil jsem se to nějak…, ale není to moc k chlubení. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak o Siri, Arturii a Lorreho se fakt nebojím, oni se o sebe dokáží postarat sami, a to tak, že Pírko si to za klobouk nedá. Věřím, že osobně by si se Siri a Arturii ani netroufl se setkat, protože by v jejích přítomnosti byl jak ten trpajzlík v básni Wolkra.
Meruňku také nebráním a ani s ní neflirtuji, do Globusu by stejně nešla, tak co já pak s ní, ale nemám rád, když je někomu ubližováno a agresor se furt nemůže uklidnit, stále přidává a někdo mu u toho zdárně sekunnduje.
![]()
Jinak normální člověk by už dávno odsud vyfičel a nenechal by si to líbit, ale zamilovaný jedinec není moc normální, takže na to nelze spoléhat.
@M_Vladim presto ze mam fialoveho avatara, tak HNUS FIALOVEJ NEVOLIM!!!
@xiaxxx píše: Více
Neblazni, takhle rychle, po 6 letech pusu?
To je fakt moc rychlý ![]()
@jege píše: Více
Broučku, dneska už jsem to psala někomu do SZ, tak ještě Tobě sem.
Vím, že jsi gentlas a fér chlap, který těžce snáší pohled na trpící ženu, což Tě šlechtí.
Ale v tomto případě nastavuješ pomocné rámě dámě (nejsem já básník?
), která si přes všechny výstražné cedule a varování o „na vlastní nebezpečí“ zaplatila vstup na extrémní centrifugu na Matějské.
V průběhu jízdy dle očekávání zažívala propady a euforii, přesně na to jsou tydle atrakce koncipované, párkrát se poblila a teď je úplně vyřízená.
![]()
Chvíli se bude zraněně chvět v náruči nějakého naivního dobrovolníka, ale jen se trochu oklepe, půjde se do fronty na tuto nebo jinou atrakcí postavit znovu.
Ničemu nepomůžeš, když půjdeš dštít oheň a síru na starýho Kočku.
Lidi to chtěj..
![]()