Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nelžu, plán byl: že se sejdeme ve víc lidech. Byl jsem z tebe kolikrát fakt špatnej, z těch tisíců emailů - nevim o tom, že bych jí požádal o 1na1. Opravdu to bylo vždy ve vích lidech. Jestli jsme spolu zrovna nemluvili, mohlo to tak vyznít. Ale vždy jsem chtěl: aby se nás sešlo víc. Musel bych hledat v daleké minulosti, nevim kdy to Sonarka myslí - protože my si napsali několik desítek emailů denně. My dva - já a Malina. Takže to dělá stovky za dva týdny atd…
Příspěvek upraven 25.09.25 v 14:39
@Barevný kokrháč píše: Více
Jenže pisálek se mnou spát nechtěl, kondomy jsem neměla a dala jsem si jedno pití a jela domů ![]()
@sirikit píše: Více
To mi tu přijdou jiní dva
…klapka…drama po stopadesaté ![]()
To říkáš ty… skvělé…
Já kdybych se sešel se Sonarkou a řekl ti, že jsme si dali jednu skleničku a odjel jsem domu, stačilo by ti to?
Upozorňuju, že původně byl Pisálek tvůj potenciální milenec ještě minulé léto.
Nemá smysl mluvit dál s magorem. Tys byl špatnej? Kdybych sem dala jediný popis tvé bývalky nebo toho po jaké ženě toužíš a chceš jí dělat děti… to by spadlo emimino…
A Sonarka musí říct, kdy mělo proběhnout to plánované setkání, kdy jsem jí o tom údajně psal, myslim to 1:1 - abych si to ověřil v emailech.
Nepamatuju si nic takového. Musel bych vidět jak to vyznělo, ta zpráva. Musel bych jí přesně mít. Přečíst si jí znova.
Nikdy neměl v plánu být milenec a řekla jsem ti to, abys to věděl ode mne a ne od někoho cizího, říkala jsem ti pravdu, měla jsem ti lhát!
Realita je taková, že setkání tebe a pisálka proběhlo, mě a Sonarky ne.
Ty máš máslo na hlavě. To je ten čin. A já ti nevěřim, že sis dala jednu skleničku a jela domu
Příspěvek upraven 25.09.25 v 14:50
Mně je to u zadku, spal si se svojí bývalkou, nechal mě to tu s potěšením přečíst, nejsi normální, tohle se nedělá.
Takže s náma dvěma je konec, důvod jsem uvedl, i důvod vyžárlení.
Takže teď už zbývá jen záhada setkání mě a Sonarky 1:1 - ať pošle tu zprávu.
To je vše, jiná záhada tu není
Až jí pošle, znova přijdu, nic jiného už probírat s malinou nehodlám.
Jen setkání já a sonarka 1:1. Nevím o tom.
Jiná záhada tu není, vše ostatní vysvětleno
Neber to zle…ale po tom všem co tu píšeš, že ti psal jsi fakt měla zájem dál si s ním psát, co víc…se s nim sejit?? To mi fakt hlava nebere ![]()
@Barevný kokrháč Psala jsem to i do uzavřenky, že to tak bylo. Tvoje setkání neproběhlo, protože Son se nedala, ale snažil ses celou dobu a já to nevěděla, až když jsem četla tu hrůzu, ty přeposlané emaily…