Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Znova, máš v emailech i to, kde ti jasně říkám, že jsem s ní jen kámoš?
@Barevný kokrháč píše: Více
Prosím odpověz na tuhle otázku ano či ne
Ne myslím to, jak ses chtěl sejít jenom s ní za mými zády a ona mi to řekla ![]()
Já jsem plánoval sraz ve víc lidech. I před tím, než jsem tě poznal, i poté
Mám takový email a mám i e-mail, ve kterém mi píšeš jak jí chceš shukat a koukat s ní na horory ![]()
@Adull píše: Více
Ja si urcite na nic nehraju…
Chovam se tak, jak se druhy chova ke mne…kdyz me Mali napadala, vracela jsem ji to…ted si uvedomila, ze ja nebyla ta, co ji to s Pirkem kazila a chtela se usmirit..a ja s tim nemam problem, vim, ze to s nim nemela snadne a tak kopala kolem sebe…vzajemne jsme si odpustily, co je na tom falesneho nevim. Ja jsem spis takova az moc mekka, bych rekla, ale holt se neumim na nikoho dlouho zlobit. Je to hezky videt i u Helmuta…a ne, k nicemu jsem ji nedrazdila, jen jsem na Pirka obcas zareagovala, protoze on mi nic neprovedl a nechtela jsem se k nemu otocit zady, kdyz vsichni ostatni to udelali…ja bych rekla, ze jsem proste hodna az moc a ostatni to pak berou, jako fales, ze to hraju na obe strany…jenze jak jsem uz psala, ja nechci nikoho hazet pres palubu, chci vychazet s obema. Tak to proste mam.
Ano, to byly ty provokace. Za tvé provokace
Lžeš, mám i mnohem horší emaily, kde nejde jen o shukání.
Od začátku byl náš vztah špatný.
První o co jsem tě požádal: neříkej mi nic o své nedávné minulosti, žádné milence atd.
Musela si vše říkat a podrobně.
A dál si udržovala kontakt s tím, co byl ještě minulé léto tvůj potenciální milenec: pisálek.
A to jsi mi psala taky.
Takže oko za oko
Za jaké mé provokace? Já ti řekla na začátku o svých vztazích, nijak podrobně, tyd posílal fotky bývalém s popisama ![]()
A pak se s ním sejdeš (vím co jsou tvá rande na rozloučení, zažil jsem jedno, bereš si na ně kondomy). A řekneš mi to 2 měsíce potom
Příspěvek upraven 25.09.25 v 14:36
Mluvíš o začátku a o konci a co jsi dělal ty nevíš? Ty ses choval správně? Nemůžu už dva dny jíst, jak mi je z tebe zle, když si uvědomím, co jsi všechno psal…