Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, ano, Meruňka by měla konečně odejít, ať máš volné pole!
![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Já tu mít takovou reputaci a tohle předvádět se svou vyvolenou, tak si to hodím rovnou a ušetřím ostudu sobě, jí a trapné čtení ostatním!
![]()
Tak schválně, kdo to ještě takhle vidí? ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
@My Melody píše: Více
Hele, to je složitá věc.
Pokud by čistě teoreticky měl prabratranec svoji úroveň.
Byl z významné rodiny, pracoval na nějakém ministerstvu a čekal na povýšení a definitivu.
Mohlo by se i stát, že by jsi sním vedla rozsáhlou korespondenci, kterou by manžel toleroval. Toleroval by, že v lednu na měsíc odjedeš na měsíc do Prahy, kde je divadelní a plesová sezóna v plném proudu a v Užhodoru je metr sněhu a společenský život je na nule. V květnu by tě poslal na měsíc do lázní.
Ty by jsi zase nejen tolerovala, ale i skrytě podporovala jeho choutky. ![]()
@jege píše: Více
Chápu to od tebe jako ironii, ze by Meruňka měla odejít. Proc by mela ustupovat zrovna ona? Pokud by se mela odtud stáhnout, tak jedině kvůli sobě, dokud z toho nebude uplne venku. Nez pochopi, ze nejaky vyyvetlovani, odkrývání citu, byt zpětně, je u tehlech antiempatu uplne kontraproduktivni. Oni to dokonce berou jako slabinu. Ty tupější to jeste cely prekrouti a obrátí proti empatovi.
@Arturie píše: Více
On to myslel tak, ze chci, aby Merunka zmizela, abych tu mohla laskovat s Pirkem a namotavat ho
Ja se ji snazim x tydnu uklidnit, ze to tak neni a on prijde s takovou hovadinou…to snad neni pravda…do ted jsem si myslela, ze je jege jen trochu lehkovaznej a jednoduchej tim, jak se snazi sbalit vse, co kolem nej probehne, ale ted uz si i myslim, ze mu to celkove moc nemysli. A budu ho po vzoru Melody a dalsich, uz jen preskakovat…
@Arturie píše: Více
Bylo to myšleno jako ironie, ale ve smyslu, že je směšné, když ji odchod doporučuje někdo, kdo všemožně podporuje Pírka, takže to spíše vypadá, že tu nechce mít zbytečnou konkurenci.
Stejně, jak já bych doporučoval Pírkovi, ať odsud ve vlastním zájmu odejde, aby ho Malina zbytečně neotravovala, ale vypadalo by to spíše na to, abych měl já volné pole a mohl se s ní nerušeně vybavovat. ![]()
Ten jeho komentář je v podstatě totožný, jako tvůj, kde hodnotíš, že žárlí.
@My Melody píše: Více
To říkáte všechny, ale pak chcete kovboje jako Clint Eastwood (můj oblíbenec) ![]()