Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
A bude nám fajn.
My hloupé slepičky se zabavíme i s málem ![]()
@zmrzlik píše: Více
No jasně.. nepotřebujeme hned kabanos😂
Stačí nám kolotoč 😂
@xiaxxx píše: Více
Proklínám, ty Tvoje ústa proklínám,
Tvoje oči ledový, v srdci jen sníh.
Sám a sám, ať nikdy úsvit nespatříš,
na ústa mříž, oči oslepnou, ať do smrti seš sám ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Postupné opadávání chemie, to počíná začátek vztahu. Kdy se začínáte vidět realisticky. A postupně to může přejít do lásky. Třeba až trošku dospěješ, tak tě to taky potká.
Budu ti fandit. Jenom se zamilovaností a bez lásky je to o ničem. Ale asi jsou zkušenosti nepřenosné. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Za mě jsou teda nejhorší ty ostatní detaily, jako že mu pohladila pero, přinesla kondomy, zatahovala ho do auta kvůli sexu, uryvky jak s nim sexualne flirtuje, to všecko je dost ponižující vzhledem k situaci, jenze Tumi jede jen na svoje malickate ego, toho to nikdy nenapadne
. Já bych neříkal ani nejvetsim kámošum co se dělo na rande, ale tedle tupec je holt jiná liga ![]()
@Lorre píše: Více
Oči má sněhem zaváté,
v duši své chladný stín,
rampouchem srdce prokláté,
studený hlas, na dlani mráz,
ledový klín.
Slunce svit
marně útočí.
Její cit neroztál.
Prosím vás, pane průvodčí.
Zastavte vlak, už je to tak
nejedu dál…
(Jiří Šlitr)
Příspěvek upraven 29.09.25 v 14:18
@xiaxxx píše: Více
Mě bavis dobře, jen pokračuj
. V poslední době jedeš
![]()
A tak mu to dopřejte, když se mu jednou za život poštěstilo (a otisk jeji ruky už nikdy nesmeje), tak je toho plnej a potřebuje to všem říct noo
![]()
@Adull píše: Více
Ty to ani říkat nemůžeš, žádné rande si neměl a mít nebudeš, jsi typickej luzr co vše vždy prohraje. U Maliny, Sonarky, básničky a kreslené penisy to nezachrání ![]()
Nevyučený kuchař, který se zde baví jen žracím „humorem“, zakomplexovaný a zhrzený Detsa, který chtěl vyhladit lidstvo, protože mu žádná nedá ![]()
Příspěvek upraven 29.09.25 v 14:33
@Honza 12 píše: Více
Jenze kazdy z nas neni Honza, lide jsou ruzni, pokud jsi to do ted nevedel
![]()