Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevný kokrháč píše: Více
To nevím, kdo to stopnul, myslím, že ti dva ve vedlejším autě, slečna měla hlavu v klíně pod volantem, Valentýn ![]()
Asi taky kouřila dýmku míru…
@Adull píše: Více
Zatím odloženo. Chce to plastickou chirurgii. V nemocnici jsem chytil nějaký kožní moribundus. Ten už je dávno vyřešený, ale smrskla se mi kůže. Normálně to je jedno, ale vadí to, když se pochlapí. Plastická chirurgie chce 20 - 30 tisíc. No - nemusel bych mít primáře, že. Tak těch 20 by stačilo… ![]()
Sám si přeci jen netroufnu…
![]()
Příspěvek upraven 29.09.25 v 19:22
@marin píše: Více
Už jsem se lekla..bez brýlí jsem četla mršiny ![]()
Lorre už tu dlouho nebyl ![]()
@xiaxxx píše: Více
Jj, Honza má svůj vesmír
Stejně jako já
Ale co vyhovuje jednomu, nemusí druhému…to je přece normální. Já si tu na Helmuta sice stěžuju, ale to přece neznamená, že to většinu času není v pohodě
Je to netypický vztah, to já vím. Nemusí tomu každý rozumět.
@Adull píše: Více
Lorre si dělá ve volné chvíli práve italské rizoto. Táhnu kvůli tomu v krosce smetanu a basmati rýži ![]()
@Lorre píše: Více
Xiaxxx je doma?…že bych se stavila…rizoto mám ráda.
…ale tedy pokud pořádně vyvětráš ten sprej a uklidíš někam děti ![]()
@Anonymní píše: Více
To si podle mě snad nikdo nemyslí, prostě jsem řekl, že je mezi náma mír, ne, že jsme ve vztahu, ale že jsem se snažil to ukončit v dobrém. Jestli si někdo něco domyslel, tak leda ten pablb bobr, ale nikdo jinej podle mě ne. Neviděl jsem nikoho to psát, dokonce ani bobra. Ale trubec to je, takže…
@Luxusnixicht píše: Více
Možná je Honza něco jako (Můj přítel) Monk, ale ten je vtipnější. Zrovna na něj koukám