Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Presne, kultivovane zaobalena jizlivost a ponizovani zranuje a hodne lidi to neodsoudi a prehledne. Priklad, kdyz ti nejaky primitiv vynada do p*c, vis, kam ho zaradit a vic se tim nezabyvas, stejne tak tve okoli ho odsoudi a zaradi, kam patri, ale takove to posmesne zhazovani je hnusnejsi, zakernejsi a ponizuje a zranuje stejne, nebo mozna jeste vic, jak explicitni nadavky a na to ani admin nic nemuze, protoze nejde o nadavky, na to si davaji pozor, aby ublizovali bez jedine nadavky.
Příspěvek upraven 29.09.25 v 15:08
@marin píše: Více
To neni…
Ja zase vim, ze holky nic nereknou…prokecla jsem to az ja, ale Lorreho „skutecny“ vek i tak taktne tajim
Jen jsem mu rekla, ze jsme to konzultovaly v uzavrence, protoze jsme nejak ciste nahodou zjistily, ze kazde rekl neco jineho…stejne pravdu nevime ani jedna. A myslim, ze je nam to i sumak. Jen Pirkovi ne
![]()
@My Melody píše: Více
Ano, je to tak…kryji tim vlastne sami sebe…zatimco Pirko je spis sam proti sobe…
ale o to mu nejde, jemu jde o to rikat, jak veci jsou, i kdyz je pak za to upaleny…a jestli je pro nekoho hulvat ok, mozna..ale uprimny hulvat. Nejde mu o to, aby z toho vysel dobre a ostatni ho milovali. Coz je mi sympaticke a je to urcite lepsi, nez to skryte ublizovani…kdy je pak clovek jeste za hvezdu
![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Máš v plánu tu zprávu ještě párkrát upravit, nebo už ji mohu přeskočit? ![]()
Ja jsem spala po nocni
Ale Zmrzlika nech, je hodna
![]()
Dalsi zbytecny, opakovany utok, to neni humorni, nechtel bys zkusit to vynechat? Jen to zkus.
Kazdy ma nalozeno na zadech, kazdy si nese svuj batoh problemu… proc mu tohle vyhazovat na oci, vzdyt to je tak strasne male.. vytykat nekomu, ze nema rande, no a co, ani kdyby Lorre nemel cely zivot jediny rande, to z neho horsiho cloveka nedela, kvalita cloveka neni definovana tim, kolik krat bezel za zivot na rande a kolik toho osoulozil. Nechcete zkusit se oba radeji vzajemne preskakovat a ignorovat?
Hodná možná je, ale baví se tu s Detsou tím jednodušším způsobem - žrací a fekální „Humor“ ![]()
Tak zaútočil první, podívej se výše. Tak oplácím. Já se chovám dle oko za oko. Nebo spíš dvě oči za oko
@Honza 12 píše: Více
To co ale nastane po opadnuti chemie neni laska, je to zvyk
A nekomu to tak staci, pak je to v poradku…a at si tomu klidne rika jak chce, treba laska…ale za me to laska neni. Mozna mit rad, blizky clovek dejme tomu. Kdyby to byla laska, nestane se to, ze se jeden z partneru zamiluje jinde…to nelze. A jak vime, stava se to casto a ti dotycni jeste chvili predtim taky tvrdili, jak se miluji ![]()
Necetla jsem celou debatu, ok, pokud zautocil prvni, predstav si, ze bys to elegantne preskocil a nezabyval se tim, co by se stalo? ![]()
Elegance a Detsa? Detsa je takovej kanál, do kterýho si občas každý musí spadnout, aby se pak mohl nadechnout když vyleze a být vděčný za to, že už je venku ![]()
Právě, v zamilovanosti nepodvedeš ani nemáš chuť, pak ta „pravá láska“ co přijde po zamilovanosti, tam už se koukáš po jiných…