Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Co v šest, já se klidně proberu ve tři a jsem vzhůru. ![]()
@Velryba černá píše: Více
To se mi stalo včera. Celý den na šrot.
![]()
@Mkmkz píše: Více
Ano, este by som dodala kompatibilitu, schopnost milovat, ( to musia mat obidvaja rovnako)… a hlboka zamilovanost na zaciatku, ktora len tak neodide.
Jsem taky sova a nejlip se mi pracuje v noci… vsude ticho, klid, poustim si hudbu… Kdyz musim rano vstat o seste, sedme, tyden se na tu hruzu psychicky pripravuju. ![]()
Ano, v noci třeba u nás za barákem běhají králíci, ale lidi co spí to nevidí ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja myslim, ze po 20 letech uz neni stastnej nikdo
Tech 5 - 10 let, dejme tomu…to muze byt, kdyz se to dobre sejde…ale pak uz je to spis o stesti…ze se jeden nezamiluje jinde, druhej nezamiluje jinde…
A oni spolu treba ti dva mohou poklidne zit a byt celkem spokojeni, pokud to nejsou nejak konfliktni povahy…nez do toho vstoupi prave nekdo treti
Laska se laskou vrazdi
Honza tvrdi, ze ma chemii nekolikrat do roka a ze to ale umi prece v pohode ovladnout…jenze pokud ma nekdo takhle casto chemii, coz moc nechapu, tak to asi neni uplne nic silneho, spis si rekne, „jo to je kus“, „ta by sla“…ale o tom se tu nebavime. Ja se bavim o tom, do nekoho se uplne zblaznit, ztratit hlavu, coz se stava jednou za x let…to uz pak tak dobre ovladat nelze… ![]()
Krocane, když spíš od jedenácti do tří, případně usneš v deset a pak čučíš od dvou do pěti, tak toho pořád můžeš vidět dost. ![]()
@My Melody píše: Více
Jo, to ja taky…ja vstavam nastesti jen 2× tydne…ale zato uz v 5
Problem je, ze driv nez po pulnoci neusnu
Takze je to vzdycky ocistec…nevim, kdo vymyslel vstavani, ale hnala bych ho klackem a sekerou
![]()
Pfff!
Na svahu Letné pobíhají zajíci, dokonce i lišky. ![]()
A samozřejmě potkani a u řeky nutrie.
Žádný fake, na vlastní voko!
![]()
Protoze pochopili, do ceho lezou..