Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8349
1.10.25 11:47
@Velryba černá píše: Více
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
1.10.25 11:49
@Adull píše: Více

Diky, díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
75801
1.10.25 11:50
@M_Vladim píše: Více

Díky, taky si to přeju. ;)
Konkretně tenhle vztah je spojený se zdroji radosti, které jsem si dřív vůbec nedokázala představit.
Nevěřil bys, kolik srandy člověk zažije s dementnějícím tchánem, a překvapivě to vůbec nemyslím ironicky. Teď zrovna jsem ho zachránila darem dezinfekce na ruce, neb se v době covidové chystá na nebezpečnou výpravu do místního konzumu. :mrgreen:
Nebo nově (dostala jsem dva žaky) každodenní vycházka k voliéře, kde papouchům vykládám blbosti (a snažím se vyvarovat nespisovných slov, aby pak nedělali
ostudu). A nosím jim jablíčka, piškotky a mrkev, aby si na mě zvykli a neoškubali se, kdykoli na ně promluvím.
Takový zdánlivě obyčejný věci, se vztahem na první pohled nesouvisející, ale nebýt Myšáka, spoustu těchhle prostičce šťastných okamžiků nezažiju.

Hormony?
Nemyslím si. Jedině snad oxytocin. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
1.10.25 12:39
@Lorre píše: Více

Tak co kdybyste se kluci sešli třeba za úplňku pod koněm, každý jste si vybral nějakou zbraň a vyřešili jste to jednou provždy? 8) :mrgreen: Přijdu vám to kdyžtak soudcovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
1.10.25 13:27
@Anonymní píše: Více

Ano, tady opatrnosti nezbejva… :hug: :P Je to tady samej maniak :( :nevim: A ted nam reknes, kolik ti je :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
1.10.25 13:30

Jo, Detsa je vsude kolem nas :,( :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 13:32

Jsou na to výzkumy, skutečně existuje malá množina lidí, co má stále zamilovanost, je to vlastně odchylka od normy. Mají v mozku stále ty samé motýlky, ale není to nic jiného nebo o malinko slabší, ale prostě jsou to ty podobné hormony a oblasti v mozku, zkoumali to u starých párů. Ale je to výjimka. Ale může se to stát.

Ale neříkejte tomu jinak, jsou to furt v zásadě ty podobné části mozku jako zamilovanost

• Citovat
  • Upravit
15040
1.10.25 13:35
:mrgreen: Ty stale se opakujici casy jsou podezrele, to je fakt :nevim: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 13:38
@Luxusnixicht píše: Více

Něco mezi 30 a 40 :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
75801
1.10.25 13:40

Seš jak malej. :roll:
Někdo prostě v dlouhodobém vztahu z jakýchkoli svých důvodů spokojený je, a jiný ne.
Vědci ať si bádají, za něco ty granty utratit musí, ale běžnému občanovi je šumák, co je jeho ne/spokojenosti příčinou.
Akorát je dobré najít protějšek, souznící s individuálním nastavením, a sladit časový interval „šílená zamilovanost - vyhoření vztahu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 13:41

Je to séri. ový vrah nebo - upír nebo - má stejnou práci, nudnou, od rána, klasika. A je to skřivan. Já jsem sova. Skřivan a sova si nemůžou rozumět. :(

• Citovat
  • Upravit
15040
1.10.25 13:44
@Velryba černá píše: Více

Presne to jsem chtela napsat :D Nemuzes byt ochuzen o neco, co jsi nepoznal, respektive nemuze ti to chybet…zvlast pokud ani neveris, ze to existuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
1.10.25 13:47
@Honza 12 píše: Více

Holt kazdemu neni dano, co nadelas :nevim: Ja myslim, ze nikdo nemuze mit vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
1.10.25 13:53
@Honza 12 píše: Více

No statistiky jsou neuprosne, 50 procent manzelstvi se rozvadi a z tech zbylych 50 ti procent, kolik jich spolu je asi z lasky? :think: Ja co tak slycham, tak tipuji max tak 10 procent…zbytek je spolu kvuli majetku, detem, z pohodlnosti, plus se navic velka vetsina vzajemne podvadi…pokud ty jsi mezi temi stastnymi 10 procenty, tak bud rad a nesejckuj porad. Rozhodne to ale neni zadne pravidlo, je to spis vyjimka, takze se nam skeptikum nemuzes divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 14:03

Lidi co nám tu říkají, že jsou šťastní po 10-20letech manželství, lžou nebo trpí duševní poruchou nebo je to to málo, co má pravdu, ale že ti by zrovna lezli sem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová