Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Máš k tomu ještě nějaký inovativní postřeh z vlastní kuchyňky? ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak to ja vetsinou teprve chodim spat
Ale nutno rict, ze kdyz jdu spat takhle pozde, spim, jak miminko, nebo jak kdyz jsem v komatu a spala bych klidne 12 hodin…
Zato kdyz jdu brzy, taky se pak prave budim po par hodinach a ten spanek nic moc…takze uz takove veci nedelam ![]()
@sirikit píše: Více
Já si tak připadám, ale pravděpodobně nejsem, když ještě pořád chystám rodince jídlo, zvládnu domácnost i učení s naším „záškolákem“. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
@Luxusnixicht píše: Více
Tak pokud půjdu spát ve tři, jsem před sedmou vzhůru. ![]()
@sirikit píše: Více
No proto to píšu.
Co třeba takový, můj oblíbený, Hashimoto?
![]()
O testosteronu bych mohl napsat román… existuje nepotvrzené podezření, že jsem právě proto toho Hashimota dostal. ![]()
Ona si AI načte hlavně většinovou komunikaci, na ní se učí.
Ale na špeky, co lidé nediskutují, už nedojde. Takže je ignoruje. ![]()
Pak dojde na její omluvy, když jí pošleš, že se mýlí - začne hledat.. a hele! ![]()
Příspěvek upraven 01.10.25 v 15:26
V podstatě bych mohl postnout co říká můj sípap. ![]()
(sípap = CPAP - kvůli apnoe)
Aha…
no to ja taky vstavam s malym do skoly, ale zcela nedobrovolne a minule jsme zaspali oba
A ve skole byl syn za 4 minuty 8
Jeste jsme to s vypetim vsech sil stihli…
Ja ten budik vubec neslysela a to mam opakovani…a syn zrejme taky ne..asi bude po mne
Stalo se mi to ted 3× po sobe, ze jsem neslysela budik
AI mi poradila, ze mam zmenit melodii budiku, ze uz jsem na to asi zvykla
Tak uvidime…
To obdivuju…i kdyz pro tebe to asi neni nic zadouciho, jak jsem pochopila…jak pise Sir, ja bych po tydnu byla na konci svych sil
Mne staci ty dve denni, kdy spim treba 4 - 5 hodin a ten treti den, kdy muzu konecne vyspavat, spim klidne 12 hodin, jak jsem hotova.
Několik měsíců naspím v průměru 3,5 - 4 hodiny za noc a to ještě na etapy, protože mi chrochtí do obličeje dítě.