Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
V porovnaní s tebou je každý skvělý, takže se jí nesmíš divit. Holt jsi nastavil laťku tak nízko, že jí překoná naprosto každý.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Když si 14 dní přestala psát Helmutovi, jak ti bylo? Včera jsem neunesla to psaní o sexuálních hrátkách a bylo vidět, že si toho Lorre všiml a poslal ho k psychiatrovi, přišlo mi to od něj milý, myslím si, že to v jádru hodnej chlap je i když jsem ho poznala i jinak. Napsala bych to klidně znovu, zachoval se hezky. Nešlo o to, že by mě odmítal, vlastně to bylo naopak. To, co mezi námi proběhlo bylo velmi intenzivní a těžko se to vysvětluje, ty jsi možná jediná, kdo to může pochopit. Nevím, co jste si s Lorrem udělali, ale já to tak nemám, že bych někoho nenáviděla celý život, navíc byl první, koho jsem tu poznala. Reakce byla jaká byla, každopádně jsem to nedomyslela. Měla jsem poslechnout Xiaxx a nepsat. Nervovou soustavu mám pořád rozhozenou, ty výkyvy byly hodně velké.
@Andelskej_Satan píše: Více
V porovnání s Pírkem jsi gentleman non plus ultra.
![]()
Snad je tu každému jasné, že já tu nepíšu, že nemůžu bez někoho dýchat. Já jsem ten, kdo jí odmítl. Ne opačně. Asi to neunesla
V emailech mam dost důkazů, kdo náš vztah ukončil. Není problém. Tady by se taky něco našlo, byla to nějaká msta, sama na Bobra v emailech hází špínu a tady mu leze to rusuturu
Příspěvek upraven 03.11.25 v 17:13
@My Melody píše: Více
Tak tohle prece nemuze clovek brat moc vazne
Taky takovy muze znam…a moc se tim netaji, ze to zkousi na kazdou
Helmut treba vyznanimi docela setri…rekne mi max, ze na me mysli, nebo ze me ma moc rad…proto mu to verim…protoze nehazi tim „miluju te“ na vsechny strany…a nerika to jen tak, aby me umlcel…i kdyz by klidne mohl, urcite vi, ze by to na me zapusobilo a byla bych zase o neco vic namotana…
@jege píše: Více
Pravda.
A tolik bůčku na gril
, by ti mohli všeci závidět ![]()
@Velryba černá píše: Více
Aha…a predtim jsi neco takoveho zazila..? ![]()
@Luxusnixicht vždyť jsem o tom psala, přesně to jsem zažívala osmnáct let. ![]()
@Anonymní píše: Více
Kolik Ti je let?
To už je jak v té pohádce. Obětujeme levé i pravé křídlo.
Nech ji v klidu ![]()