Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6394
3.11.25 16:53
@Anonymní píše: Více

Myslim, ze tak zakerna neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36354
3.11.25 16:54

V porovnaní s tebou je každý skvělý, takže se jí nesmíš divit. Holt jsi nastavil laťku tak nízko, že jí překoná naprosto každý. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
3.11.25 16:54
@jege píše: Více

I ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
3.11.25 16:56

Tos popsal přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 16:57
@Luxusnixicht píše: Více

Když si 14 dní přestala psát Helmutovi, jak ti bylo? Včera jsem neunesla to psaní o sexuálních hrátkách a bylo vidět, že si toho Lorre všiml a poslal ho k psychiatrovi, přišlo mi to od něj milý, myslím si, že to v jádru hodnej chlap je i když jsem ho poznala i jinak. Napsala bych to klidně znovu, zachoval se hezky. Nešlo o to, že by mě odmítal, vlastně to bylo naopak. To, co mezi námi proběhlo bylo velmi intenzivní a těžko se to vysvětluje, ty jsi možná jediná, kdo to může pochopit. Nevím, co jste si s Lorrem udělali, ale já to tak nemám, že bych někoho nenáviděla celý život, navíc byl první, koho jsem tu poznala. Reakce byla jaká byla, každopádně jsem to nedomyslela. Měla jsem poslechnout Xiaxx a nepsat. Nervovou soustavu mám pořád rozhozenou, ty výkyvy byly hodně velké.

• Citovat
  • Upravit
36354
3.11.25 17:09
@Andelskej_Satan píše: Více

V porovnání s Pírkem jsi gentleman non plus ultra. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 17:11

Snad je tu každému jasné, že já tu nepíšu, že nemůžu bez někoho dýchat. Já jsem ten, kdo jí odmítl. Ne opačně. Asi to neunesla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 17:12

V emailech mam dost důkazů, kdo náš vztah ukončil. Není problém. Tady by se taky něco našlo, byla to nějaká msta, sama na Bobra v emailech hází špínu a tady mu leze to rusuturu

Příspěvek upraven 03.11.25 v 17:13

• Citovat
  • Upravit
14830
3.11.25 17:13
@My Melody píše: Více

Tak tohle prece nemuze clovek brat moc vazne :D Taky takovy muze znam…a moc se tim netaji, ze to zkousi na kazdou :D Helmut treba vyznanimi docela setri…rekne mi max, ze na me mysli, nebo ze me ma moc rad…proto mu to verim…protoze nehazi tim „miluju te“ na vsechny strany…a nerika to jen tak, aby me umlcel…i kdyz by klidne mohl, urcite vi, ze by to na me zapusobilo a byla bych zase o neco vic namotana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3916
3.11.25 17:14

Pravda. :* A tolik bůčku na gril :P, by ti mohli všeci závidět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14830
3.11.25 17:16
@Velryba černá píše: Více

Aha…a predtim jsi neco takoveho zazila..? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.11.25 17:17

@Luxusnixicht vždyť jsem o tom psala, přesně to jsem zažívala osmnáct let. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 17:18
@Luxusnixicht píše: Více

On má trvat déle? 8o

• Citovat
  • Upravit
3916
3.11.25 17:19

@jege 58048587 [
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3916
3.11.25 17:22

Kolik Ti je let? :think: To už je jak v té pohádce. Obětujeme levé i pravé křídlo. :mrgreen: Nech ji v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová