Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
No když ti někdo píše, jak bez tebe nemůže dýchat bla bla bla - veřejně i soukromě a pak píše někomu, kdo tu vedle žracího humoru akorát útočí na mě, tak je asi něco divného… ještě když ho v emailech pomlouvá…
Abych to řekl jasně: já ukončil vztah, ona kamarádství. Nechtěla ho. A teď ukončila definitivně všechno po včerejšku. Už ani kamarád být nechci, nejlepší bude ignor
@Anonymní píše: Více
Zase jsem prostě lepsi no, i Malina to musela přiznat
![]()
Ano, prostě ji ignoruj, problém vyřešen.
Tak pokud jsi to myslela uprimne, je to v poradku…ja to sice nechapu, ale vse chapat nemusim…a ty jsi v tomhle jina, nez ja…ja chvalou spis setrim a jsem vice neduveriva, me si musi clovek ziskat a kdyz me zklame, ci ublizi, ja mu casem klidne odpustim a bavim se s nim dal, ale uz to nikdy nemuze byt jako driv a rozhodne nemam potrebu, si nekoho naklanet, ci udobrovat, kdyz se nechce bavit, at se nebavi…a ano, ja to, co mezi vami bylo/je, chapu dobre…verim, ze to bylo mimoradne silne a kazdy se s tim asi srovnava po svem…Pirko by chtel byt kamarad, ty nechces a asi to holt zatim nepujde, aby jste se tu potkavali bezbolestne…oba jste emocionalni…a je to jeste dost cerstve. Ale ja budu rada, kdyz tu budete oba, oba tu necim prispivate…a byla by skoda, kdyby tu byl jen jeden z vas. Samozrejme udelej to, jak to citis a co je pro tebe nejlepsi.
@Velryba černá píše: Více
Můžu to zkusit: buď v klidu a nenech se nikým rozčílit, ty moje sádlo ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Upřímně by to myslela, kdyby předtím na bobra nepsala rok špínu do mejch emailů i tady.
Jo no, to Mali trosku nedomyslela…ted uz se s tim neda nic delat.
Rozčilení nebude to správné slovo.
Vepřové, jo?
@Andelskej_Satan píše: Více
U ní se mění negativní pocity rychle - nedokáže asi být naštvaná dlouhodobě. Nebo nevim. Ale nemusí to přehánět druhým směrem. Mně tohle přijde jako vlezdo-pr. delství… a nemam to rád
@Velryba černá píše: Více
Ne ne, ty jsi tuk z velryby, ten je kvalitní!