Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
3.11.25 15:12
@My Melody píše: Více

A když chlap miluje, tak ho nechce? Tady nikdo nerozporuje existenci čistě sexuálních vztahů.

• Citovat
  • Upravit
36094
3.11.25 15:12
@Venetia píše: Více

Jo, v státech bývalého SSSR je pohanka častá příloha a v dobách všeobecného deficitu v devadesátých letech byly párky s přílohou i jako hlavné jídlo na oběd.

Pomocnice to tak má ráda, tak to udělala i pro mě, byť já preferuji pohanku jenom s mlékem, pokud to má být jako lehká snídaně anebo večeře, případně jako lehčí přílohu k těžkému jídlu, např. pečené kachně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106230
3.11.25 15:14
@Adull píše: Více

Nebo oba pozili více než je doporučeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8248
3.11.25 15:15

Pochybuješ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36094
@My Melody píše: Více

A čím víc nicků, tím víc banů. Určitě je méně práce s nahlášením vyšinutého blba pro mě, než zakládat si nový e-mail a nick pro něj. :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379

No vypadalo to tak:)
A ano, prijde mi, ze je jim 15:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8248
3.11.25 15:16

To bych viděla na kombo s nějakým jiným matrošem🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.11.25 15:17
@Velryba černá píše: Více

Jasně, že má nějaké myšlenky.
V první řadě samozřejmě ty chlípné.
Pak třeba, že by si raději než kafe dal pivo.
Pokud budete třeba vzpomínat a příhody z dětství, bude přemýšlet jaké příhody tě pobaví a které si zatím nechá pro sebe.

Je výjimečná kombinace dlouhodobé sexuální abstinence, intimního osvětlení a neposedného knoflíku na tvé halence mohou způsobit, že zůstane jen u těch chlípných myšlenek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.11.25 15:20
@Josef_t píše: Více

No, tohle jsem v podstatě zažila, naštěstí jsem dala evidentně dost jasně najevo, že to bude muset nechat na mně. :D A prošel.
Vlastně ne, ta situace pro něj musela být ještě o dost náročnější.
A dodatek, nebyl to plánovaný test, jen to muselo na mé straně „doběhnout“.

• Citovat
  • Upravit
6379
3.11.25 15:22

Kdyz chci na rande byt za gentlemana asi nemam vypravet o prvnich intimnich zazitcich se spoluzackama v 1.tride ZS co? ( Mozna bylo neco i v MS, ale to uz si nevybavuju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
3.11.25 15:23

Jinak zapominas ze na postelove hratky musi byt minimalne dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36094

Ježíš, Vy jste fakt složité! Sice nevím, co sama chci, ale nepřestanu, dokud to nedostanu, a když to konečně dostanu, tak už to nechci. :zed:

V příštím životě budu fakt raději gay! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106230

To ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14854
3.11.25 15:24
@Luxusnixicht píše: Více

Tak úplně souhlasím s tim, že kdyby Mali nechtěla, nepíše mu. Ani maily, ani tady :nevim:. A zase souhlas, že nemá cenu se jim do toho plest :nevim:. Já Malince toho k tomu napsala hodně i do SZ. Stejně si jede po svým, na což má samozřejmě právo. Co ale vubec nesouhlasím, že neměla psát to ci ono o Lorrym. Za prvé můžeš klidně zmenit názor. Na situaci, na člověka. A nebo jseš zrovna v zapalu emocí a jednaš tak a pak jinak. To třeba ty prece velmi dobře znáš :nevim:. Píšeš o Helmutovi chvíli tak, chvíli jinak. Přesně podle toho, co zrovna cítíš. U Mali verim tomu, že se s Lorrym nemeli radi, ale teď na nej změnila názor a tak to napsala. Na to má právo přece :nevim:. Ale tady zase Pírko si může timhle o Mali zase udělat svůj obrazek. To zas jo. Jen by se měl chovat jinak a nepsat jí urážky. Napsat to slušně a bez výhrůžek. Jenže víme, že je to hulvát :nevim:. Tohle si o něm myslím. Nedokáže se chovat slušně. A Soni je úplně jedno, jestli to považuješ za primocarost, je to bohužel dost hnus. No ALE kdyby to Mali velmi vadilo, po prvnim tomhle vyblitku se vypne a prestane na něj reagovat. Pirko by neviděl odezvu a to je pořád dokola a dokola. Proto já to vzdávám :nevim:. Mali nic radit nebudu (je to marný). Pirkovi nadávat taky ne (nepovazuju se za hulváta) a plést se jim do toho „vztahu nevztahu“, no to už vubec 8o:lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106230
3.11.25 15:24
@jege píše: Více

To je jako kaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...