Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Jenom nehodlám tolerovat takovou nebetyčnou aroganci a hulvátství směrem k žene. A pokud je nemocný, tak ať se jde léčit, a nezvrací tu veřejně výplody své choré müsli!
![]()
@jege píše: Více
A já ti znovu píšu, že ten efekt bude přesně opačný, především co se týče tvých viditelných reakcí na zdejší rachot. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já to neprožívám, já to jenom nehodlám tolerovat. Žena je žena, a vždy se dá odmítnout slušně, a pokud si nedá pokoj, tak se dá prostě ignorovat, a ne se chovat jak malá vzteklá čivava a vyhrožovat málem mezinárodní ostudou. Tohle si snad ani nemůže říkat chlap, to i ženské mají větší koule než toto choré individuum!
![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak snad se pak chytnou zdejší admini za hlavu a ztíží registraci a ověřování nových profilů. ![]()
Nechci se ho zastávat, chová se jako hulvát o tom žádná…ale Malina to evidentně k životu potřebuje, jinak by komunikaci mezi nimi neustale nezačínala…takže nakonec ji vezmeš jedinou možnost jak se mu vlichotit 🤔
@Adull píše: Více
Tak ať si píšou e-maily, ale ať tu Pírko nezvrací své choré výblitky!
![]()
Noo tak to on ji tu psal ať mu píše emaily…evidentně oba potřebují publikum ![]()
Zdravím ve spolek, nechci vám tu narušovat tuto emoční jízdu. Ale! Přišla jsem si trapně za vámi pro radu. Potřebuju vymyslet dárek pro milence, ale nesmí to byt žádný fyzický dárek. A sex jako dárek nepočítám. Takže holky/kluci, nějaký nápad? 😅
A jak mu to asi zakazes…jsi hodne naivni co…
@Anonymní píše: Více
Posli mu po whatsappu eroticke foto tebe s cizim chlapem:)
@Luxusnixicht píše: Více
Presne, Merunce to vyhovuje, kdyby ne, neni nic lehci, jak nick ignorovat.
Ja to tak delam, kdo se chronicky projevuje jak debil, nebo hajzl, toho proste ignoruju a vetsinou ani nectu.