Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šmarja Josef, co se tu včera dělo?
Jege nalil ze zásob?
To se nedá dočíst.
@Anonymní píše: Více
A Ty seš haj.zl, který si troufá na slabou ženskou, protože na víc nemá. Nahlásil jsem Tě za tu polobuznu, ale kdybych tu byl v noci, tak by se mi asi zavařila nahlašovací ikonka.
Sliboval jsem, že Ti dám pokoj, i to jenom kvůli Son, že na Tebe trpí, ale za takové chování po tobě půjdu zas jak vzteklý pes. Ve vzduchu, na zemi ve vodě!
![]()
@Josef_t musíš oddělit svět virtuální a skutečný. Spousta lidí hovoří naprosto otevřeně například u psychologa, ale před kamarády by se tak „nerozjeli“ ani pod vlivem čehokoli. ![]()
Já teď například také čekám, kam dospějeme v jedné zásadní otázce, ale probrat se to zkrátka musí. A pokud se on rozhodne, že je mnou zastávané stanovisko jeho optikou nepřijatelné, pak ho se vší láskou, byť to není taková ta chaoticky šílená s motýlky v břiše, jednoduše pustím.
@Anonymní píše: Více
Tak nereaguj sám, ty retardo! By sis zasloužil pořádně profackovat a snad by se ti v té kebuli rozsvítilo. Doufám, že si to přečteš, vzteky praskneš a bude konečně klid.
![]()
@Velryba černá píše: Více… Nebo na E-miminu.
Příspěvek upraven 03.11.25 v 12:45
@jege píše: Více
Zlato, těmto lidem to nikdy nedojde
Pojď na oběd, mám pro Tebe řízek ![]()
@jege píše: Více
Ano, je to na dobre ceste
A chudak Helmut se poti v Kahire a mezitim na emimi, mu jeho nejmilovanejsi milenku namotava nejakej zvracenej chlipnik
A nasadil nejtezsi kalibr, misto 3 setkani, nabizi 4
![]()