Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17960
3.11.25 14:06
@Andelskej_Satan píše: Více
:) Hezky po poradku, nejdriv tulenicko, pak ovulky a testiky a pak mimisek a Velrybka s Kominikem budou stestickem bez sebe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
3.11.25 14:07
@My Melody píše: Více

To asi nebude ono…ale kdo vi…velrybka taktne mlci a ja to chapu. Uz je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.11.25 14:10

Jegousova svata prostoto, jasne ze s tim admini nic neudelaji, v dobe, kdy jim zdechyna emimno a zustava tady par trollu a skalny zaklad, potrebuji ctenost za kazdou cenu a cokoli ji zvysi, vitaji. `Az jednou zavedou obcanku a xichti sken pri prilaseni, ze se cenzor Breton s Layenovou pocuraji od radosti, zustane jim tady jen diskuse o plenach, porodech a mleku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.11.25 14:10
@jege píše: Více

Tak oni mohou maximálně podat podnět a troufnu si tvrdit, že složitější registrace neprojde.

• Citovat
  • Upravit
17960
3.11.25 14:12
:D Velrybka taktne mlci, aby nezkrikla to stesticko.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.11.25 14:16
:) :palec: S manzelem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 14:21

@My Melody když já manžela nemám :D

• Citovat
  • Upravit
17960
3.11.25 14:30
@Velryba černá píše: Více

Stava se, nekteri to tak maji, jedneho znam, doma manzelka a jedna milenka sem, druha tam, treti hentam, jednou, kdyz jsme se loucili na party, me objal a rekl mi, ze me miluje, odvzdy, a za chvili za mnou s kamoskou prisla dalsi kamoska, co byla na party a pochlubila se, ze ji prave vyznal lasku :D Rozhazuje citove udicky a ceka, ktera pinda se chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.11.25 14:32
@Anonymní píše: Více
:) Tak mu posli eroticke video s jeho manzelkou, tu by mel mit kazdy solidnejsi milenec. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
3.11.25 14:33

Jsi perverzne zakerna! Poseeeeem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
3.11.25 14:36

Jenže většina milenek má rodinu, kterou nechce nebo i z financnich duvodu nemuze bořit. Kdybych byla bezdetna jako ty, tak jsem exmanzela vykopla po 6 letech. Milenec me drzel i psychicky nad vodou, takže nemůžu rict, ze tam laska nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.11.25 14:37

Srdicko moje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.11.25 14:40
@Arturie píše: Více

Ano, casto se to drzi kvuli detem… ja to zazila jak decko a byl to kontinualni hnus, oni nam v dospelosti rekli, ze se nerozesli kvuli detem… v nasem pripadu, radeji rozvod, jak zit to, co jsme jako deti zili.
Samozrejme, je to ruzne, ne vsude to musi byt tak dramaticke, mluvim jen o moji zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
3.11.25 14:46

Já jsem se chtěla rozvest, ale on nechtel. Jeho ego by to neuneslo. Musela jsem cekat dlouhych 6 let než si nasel mladou milenku, do které se zamiloval. A já fakt nelituju, ze jsem měla dlouhodobeho milence, jinak bych skoncila u Chocholouska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
3.11.25 14:48
@Arturie píše: Více

Ja vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...