Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
@My Melody píše: Více
To asi nebude ono…ale kdo vi…velrybka taktne mlci a ja to chapu. Uz je to jedno.
Jegousova svata prostoto, jasne ze s tim admini nic neudelaji, v dobe, kdy jim zdechyna emimno a zustava tady par trollu a skalny zaklad, potrebuji ctenost za kazdou cenu a cokoli ji zvysi, vitaji. `Az jednou zavedou obcanku a xichti sken pri prilaseni, ze se cenzor Breton s Layenovou pocuraji od radosti, zustane jim tady jen diskuse o plenach, porodech a mleku. ![]()
@jege píše: Více
Tak oni mohou maximálně podat podnět a troufnu si tvrdit, že složitější registrace neprojde.
@Velryba černá píše: Více
Stava se, nekteri to tak maji, jedneho znam, doma manzelka a jedna milenka sem, druha tam, treti hentam, jednou, kdyz jsme se loucili na party, me objal a rekl mi, ze me miluje, odvzdy, a za chvili za mnou s kamoskou prisla dalsi kamoska, co byla na party a pochlubila se, ze ji prave vyznal lasku
Rozhazuje citove udicky a ceka, ktera pinda se chytne.
@Anonymní píše: Více
Jenže většina milenek má rodinu, kterou nechce nebo i z financnich duvodu nemuze bořit. Kdybych byla bezdetna jako ty, tak jsem exmanzela vykopla po 6 letech. Milenec me drzel i psychicky nad vodou, takže nemůžu rict, ze tam laska nebyla.
@Arturie píše: Více
Ano, casto se to drzi kvuli detem… ja to zazila jak decko a byl to kontinualni hnus, oni nam v dospelosti rekli, ze se nerozesli kvuli detem… v nasem pripadu, radeji rozvod, jak zit to, co jsme jako deti zili.
Samozrejme, je to ruzne, ne vsude to musi byt tak dramaticke, mluvim jen o moji zkusenosti.
Já jsem se chtěla rozvest, ale on nechtel. Jeho ego by to neuneslo. Musela jsem cekat dlouhych 6 let než si nasel mladou milenku, do které se zamiloval. A já fakt nelituju, ze jsem měla dlouhodobeho milence, jinak bych skoncila u Chocholouska.