Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
3.11.25 12:54
@Luxusnixicht píše: Více

No právě, přesně tohle řešíme. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
3.11.25 12:56
@xiaxxx píše: Více

Já si úplně neumím představit, že by člověk udržoval jakýkoli vztah s někým, kdo je mu volný.

• Citovat
  • Upravit
6392
3.11.25 12:56

Velrybka pise moc zajimave…muzete se ji pls nekdo zeptat na tu zasadni otazku? Jestli kominik s ni chce dite a ona nechce nebo co…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14778
3.11.25 13:00
@xiaxxx píše: Více

Ano, nejsou si lhostejni, to je evidentni…a hlavne se provokuji a vyzarluji vzajemne…nema smysl, se do toho nejak vic montovat… :nevim: Hlavne by to meli resit pokud mozno soukrome…Pirko je tu pak se svou primocarosti a impulsivnosti za nejhorsiho…ale zase chapu, ze ho ten prispevek, ktery psala Mali Lorremu rozcilil…ja bych to taky nepsala nekomu, kdo tu o mne, ci primo mne, psal v minulosti takove veci…a byl se mnou v podstate na valecne stezce. Klidne se s nim bavit budu v mezich normalu, ale psat na nej nejake pochvalne ody, teda nikdy nebudu :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36226
3.11.25 13:00
@zmrzlik píše: Více

Ty jsi moje zlatíčko! Teď jsem dosnídal párky s pohankou a vejce natvrdo s majonézou, to víš, jsme sami s pomocnicí, tak mi podstrojuje, ale než dorazím k Tobě, tak mi zase vyhládne. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36226
3.11.25 13:02
@Velryba černá píše: Více

Se můžeš stavit, že já ho odsud vyštvu! Já, když se do něčeho zakousnu, tak neznám bratra a jdu až do extrému! :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.11.25 13:05
@jege píše: Více

Tak když tě to naplňuje. :D

• Citovat
  • Upravit
14778
3.11.25 13:08

A v mileneckem vztahu to plati dvojnasob, protoze tam clovek nema spolecne deti, majetek…nic ty dva nedrzi a pokud nechteji, neni nic jednodussiho, nez se rozejit…nebo se odmlcet na veky…vetsina z nas, tu ma i milence dal, takze pokud by jsme my, ci oni nechteli, nemusime se uz nikdy potkat. Cili pokud to clovek udrzuje, nejaky duvod to asi ma…a pokud ma navic sex sporadicky, pak ani sex nebude ten duvod :D Jak se casto traduje… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.11.25 13:10

No, zase to je nejlepší sex za posledních osmnáct let, do p®dele práce.
Za chvíli tu máme jednotku „jak tohle můžeš vůbec posoudit“. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6392
3.11.25 13:12

Zas na druhou stranu jak by ho mela Mali vyzarlit vic, nez pet ody na jeho uhlavniho nepritele? Za me teda i tak spatna taktika, ale asi je uz hodne nestastna a zoufala…je mi ji fakt lito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14778
3.11.25 13:13
@jege píše: Více

To vidime…ale ve virtualnim svete to pusobi tak nejak zvlastne…to tak prozivat. Hlavne je to mezi nima, neni to tva vec. Kdyby Mali chtela, tak Pirka davno ignoruje, ale asi nechce. A kdo seje vitr…ten v pripade Pirka sklizi tajfun :D :jazyk: Ne ze by to nerikal a nevaroval ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6392
3.11.25 13:14

Ja ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14778
3.11.25 13:15
@Andelskej_Satan píše: Více

Ano, samozrejme vedela, kam zasahnout a co to zpusobi…a ano, taky myslim, ze uz nevedela kudy kam…je to cele smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14778
3.11.25 13:18

Jo to tak s milencem byva :D I kdyz treba u Helmuta se ten sex vypiloval az casem…meli jsme sice stejne preference, ale u nej mi prislo, ze ma jednak male zkusenosti a jednak byl proklate nervozni…ale casem jsme to dovedli k dokonalosti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.11.25 13:20

Tohle není milencem, jen prosté porovnání objektivních skutečností. Parchant dělá přesně to, že mi ukazuje, co všechno jsem za ty roky cíleně zatlačila hluboko do podvědomí, abych omezila stresory. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová