Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Vsázím, že by ho vyštípal / hlásil kdekdo, jakmile by byl odhalený. ![]()
@Josef_t píše: Více
Pokud by mi někdo dal takto otevřeně najevo nedůvěru, dělal ze mě někoho, kdo jím manipuluje a přehrává, pak skutečně zájem nemám.
@Venetia píše: Více
Mohou být obě situace.
Jdou do toho, že se poznají. Dají si kafe, oběd, večeři, zajdou na procházku.
@M_Vladim docela pochybuji, že by to kohokoli bavilo dlouhodobě. Současný stav navíc spíše zhoršuje přehlednost.
No nevim, jestli mluvis o spravne diskusi, ze zeny nechteji nekoho, kdo lasku jen predstira, v teto diskusi predpokladam nas moc nebude, co mame toto nastaveni, tady mas vetsinou milenky, ktere chteji jen sex a nejake vyplneni volneho casu, to je pro mne neco, co bych ja nemohla, byla bych radeji single, jak byt milenka, potrebuju vsechno, vsechno nebo nic.
Příspěvek upraven 03.11.25 v 10:52
No jeho pak ale taky ne a stál by proti přesile. Možná tak na půl roku by to vydalo a pak sem, tam… ![]()
@M_Vladim píše: Více
Podle mě by to měla naprostá většina uživatelů někde. ![]()
Není to automaticky symptomem nezájmu, ale může být.
Pokud to „načítání“ je spoje s upřímnou komunikací tj. daný muž ví do čeho jde, pak to asi není problém.
Většina mužů si nějakým „budeme jen kamarádi“ projde ve dvaceti a nebude o podobnou „hru“ stát ve čtyřiceti.
@My Melody píše: Více
To co mi kazí spánek souvisí spíš s věkem.
Takže to nakonec dopadlo jak mělo. On to zkusil a po nějaké době jste to ukončili ve fázi pokusu.
@My Melody píše: Více
Asi to není ta správná diskuze.
Ale když se podívám kolem. Ti milenci jsou vlastně neúplné dlouhodobé vztahy. Ve své podstatě hodně smutné příběhy.
Třeba ano, ale nemůžeš z něčeho takového obviňovat kohokoli. Třeba já primárně poslouchám, vůbec na člověku nezkoumám, jak vypadá. Postupně začnu sledovat, jak komunikuje s okolím, jak se v určitých situacích tváří, zda v případě nepohodlí zvyšuje hlas, apod. Pak začnu klást otázky, které vyplynuly z předchozího, opět mě zajímá, jak zareaguje a to tedy komplexně.
Jako dítě jsem byla ta holčička, která si hraje sama v rohu pískoviště a monitoruje okolí. Přišel někdo nový? Dobře. Přišel podruhé? Po očku jsem sledovala, jak se chová, jak mluví. Pokud mi přišel zajímavý, potřetí už jsem si třeba poposedla blíž a tak dále.
Ano, jde to tak rict, i kdyz se mi na zacatku libil, to jsem ti chtela rict, ze kdyz randis nejaky cas bez sexu, nemusi to byt nutne proto, ze se ti nelibi a nepritahuje te, jen potrebujes cas.
Ale samozrejme to tak byt muze, ze ta zena jde na to s rozumem a chlap ji nepritahuje a jen ho testuje, je to od pripadu k pripadu.