Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Názor snad mít můžu, ne? Mě nezastrašíš. To ty si koleduješ o to, že ti někdo rozhodí sandál.
@Andelskej_Satan píše: Více
Jo přesně tak.
O tom to celý přece je.
@Luxusnixicht píše: Více
Tak Helmut to nějak hluboce nevnímá, když ani není ochoten dojet, i když by mohl.
@Luxusnixicht píše: Více
Hele, tohle je pěkná zpověď. A jestli se z toho někdy vymotáš, tak už nikdy Helmuta 2 To by jsi si nepomohla. Aspoň trochu chlapa, co tě bude mít rád a bude tu pro tebe. ![]()
@My Melody píše: Více
Tomu sice rozumím…
Ale pak jsme u zásadní otázky co je vlastně rande.
Podle mě je to setkání dvou lidí, kteří se chtějí víc poznat a chtějí nebo už mají milostný vztah.
Pijatiku se známými, kde otevřeně flirtujete bych za rande nepovažoval.
Setkání na kávě s „kamarádem“ bude někde na hraně.
Pak je otázka kolik těch skutečných rande, kdy jste si vyšli jen vy dva jste měli ![]()
Z jeho pohledu mohlo to randění začít mnohem později.
Ber to tak, že i on byl opatrný, jen se obával jiných věcí než ty.
@Anonymní píše: Více
No jo, ale jak se tu celou dobu svého působení popisuješ, tak nemáš moc o nabídnout. Moc na výběr mít nebudeš. ![]()
@Josef_t píše: Více
Rande je prostě schůzka dvou lidí, kteří se chtějí poznat, přičemž to zároveň nemusí dopadnout nijak. A ta doba poznávání je u každého jiná. Buď se to někam posune, nebo ne.
@Venetia píše: Více
Nějaká ta omáčka k tomu samozřejmě patří.
V podstatě jsem taky omáčkový, bez ní to není ono.
Ale nesmí jí být moc, nesmí to být jenom omáčka, je potřeba taky kousek masa a nějaký ten knedlík. Jen takhle dohromady to pak dává smysl.
Koukam, ze tu ucastnici v noci podavali mimoradne vykony ![]()
Ale nemusim rozumet vsemu 🤦♂️
@Andelskej_Satan píše: Více
Celý dlouhodobý stesky Son jdou na jeho hlavu průběžně. Ty ji vnímáš jako spokojenou milenku? Kterou milenec respektuje? ![]()
@Fukitol píše: Více
Já usnula už před sedmou, neboť nás jedno z dětí, těžko říci které, obohatilo jakousi infekcí zažívacího traktu. Tudíž jsem schopna účasti nebyla. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Podstata té neupřímnosti. ![]()
Ale vždyť je to jednoduché. Snaží se ze sebe dělat něco jiného než je, předstírá zájem, který nemá.
Podobné jako u mužů jen ta motivace je jiná.
@Josef_t píše: Více
Dobře, pokud si dotyčný takovouto omáčku (tedy představu o druhém) uvaří jen na základě toho, že věci nejdou tak, jak by chtěl, je to jeho problém.