Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak až se do mě zítra pustí Xiaxxx a spol. tak mě vynech, ty se o mně ani nezmiňuj
Myslím, že to všichni rádi přeskočí s komentářem, že to čekali.
@Anonymní píše: Více
Slušný hystericky vylevy kvuli virtualni entite
. Nechceš podat kapesníčky na vyplakani?
Možná Malina nepovažuje za středobod vesmíru cítit se nad někým z internetového fóra vitezem, ale každý máme jiný zivotni udel. Zase dostaneš elektrosoky, víš jak to dopada
![]()
Tak, teď se můžeš bavit s lůzrem, ale o mně ne… to si pamatuj…
„Právě že není, když tu Velryba psala o svém dětství, tak tě to leklo, stejnou reakci jsem měla i já kdysi a psal si ji, že je krásná… je vidět, že máš strach i o Sonarku a snažíš se jí otevřít oči a Černá Madona tě má ráda a ta má čich na hodné lidi a Zmrzlince jsi říkal, že je truhlík a utěšoval ji a je vidět, že ti není ukradený, jak se ke mně chová Pírko a nebojíš se mě zastat. Myslím syslíku naprosto vážně, že jsi hodnej člověk, i když to tak občas nevypadá a pěkně si mě jednu dobu štval.“
Kdybys to do zítra změnila, tohle si napsala, ty vlez-dopr. delko
Prd.ele to zas bude tezke vstávání. Snad me sefova nevynada ze zákazníci zas vrací připalene sýry v cheese kingovi
. Tydlety vystoupení me stoji vzdycky hodně času
Přijde mi jako hodnej člověk, nic měnit nebudu a nevyhrožuj mi.
@Lorre píše: Více
Tebe času a mě nervů. Už mě nebaví chodit v minovém poli.
Jasně, v mym emailu mam tolik krásných tvých tvrzení o Bobrovi a nic pěkného tam není…
Mam to sem dát?
Není to třeba. Přestaň mě zmiňovat, já tě varuju, to není vyhrožování, to je fakt. Jsou to moje podmínky našeho soužití tady: nebudeš mě zmiňovat. Tečka. Já tebe taky ne, jinak začnu vyndavat ven věci, že se ti zatočí hlava
Ale já je mám přece taky, nic takového nedělám. Už se uklidni, jen jsem mu napsala, že je hodnej člověk ![]()
Ještě jedno zmínění mé osoby od tebe a dám sem tvou fotku. Neriskuj to, já půjdu klidně do sebevražednýho boje.
Dobře, to samé platí pro tebe.