Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.11.25 01:11

Dobře, to samé platí pro tebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:12

Tak až se do mě zítra pustí Xiaxxx a spol. tak mě vynech, ty se o mně ani nezmiňuj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:13

Nech si to na uzavřenky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:13

Už toho nech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:14

Tak vypadni a máš to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:14

Myslím, že to všichni rádi přeskočí s komentářem, že to čekali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:15

Mysli si co chceš, hlavně už mě neotravuj

• Citovat
  • Upravit
30755
3.11.25 01:17
@Anonymní píše: Více

Slušný hystericky vylevy kvuli virtualni entite :potlesk: :mrgreen:. Nechceš podat kapesníčky na vyplakani? :mrgreen: Možná Malina nepovažuje za středobod vesmíru cítit se nad někým z internetového fóra vitezem, ale každý máme jiný zivotni udel. Zase dostaneš elektrosoky, víš jak to dopada :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 01:18

Tak, teď se můžeš bavit s lůzrem, ale o mně ne… to si pamatuj…

„Právě že není, když tu Velryba psala o svém dětství, tak tě to leklo, stejnou reakci jsem měla i já kdysi a psal si ji, že je krásná… je vidět, že máš strach i o Sonarku a snažíš se jí otevřít oči a Černá Madona tě má ráda a ta má čich na hodné lidi a Zmrzlince jsi říkal, že je truhlík a utěšoval ji a je vidět, že ti není ukradený, jak se ke mně chová Pírko a nebojíš se mě zastat. Myslím syslíku naprosto vážně, že jsi hodnej člověk, i když to tak občas nevypadá a pěkně si mě jednu dobu štval.“

Kdybys to do zítra změnila, tohle si napsala, ty vlez-dopr. delko

• Citovat
  • Upravit
30755
3.11.25 01:21

Prd.ele to zas bude tezke vstávání. Snad me sefova nevynada ze zákazníci zas vrací připalene sýry v cheese kingovi :oops:. Tydlety vystoupení me stoji vzdycky hodně času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 01:24

Přijde mi jako hodnej člověk, nic měnit nebudu a nevyhrožuj mi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:26
@Lorre píše: Více

Tebe času a mě nervů. Už mě nebaví chodit v minovém poli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:27

Jasně, v mym emailu mam tolik krásných tvých tvrzení o Bobrovi a nic pěkného tam není…

Mam to sem dát?

Není to třeba. Přestaň mě zmiňovat, já tě varuju, to není vyhrožování, to je fakt. Jsou to moje podmínky našeho soužití tady: nebudeš mě zmiňovat. Tečka. Já tebe taky ne, jinak začnu vyndavat ven věci, že se ti zatočí hlava

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:30

Ale já je mám přece taky, nic takového nedělám. Už se uklidni, jen jsem mu napsala, že je hodnej člověk :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:31

Ještě jedno zmínění mé osoby od tebe a dám sem tvou fotku. Neriskuj to, já půjdu klidně do sebevražednýho boje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová