Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Malinecka
, nejdřív ji urazis ze je blbá, hloupá, labilní a ted je zdrobnelina zdrobneliny? ![]()
@Anonymní píše: Více
To je sarkasmus?
Nevim jak to identifikovat ![]()
@Lorre píše: Více
Spatne jsem ji pochopil…je uplne jina..citova…jako ja…a to je pruser…
Jo to zname tydle zachránce
, za chvili budes koketovat i se sonarkou
Hele mysli si co chces…uz jsem unavenej z tech stupidnich slovních prestrelek..
Právě že není, když tu Velryba psala o svém dětství, tak tě to leklo, stejnou reakci jsem měla i já kdysi a psal si ji, že je krásná… je vidět, že máš strach i o Sonarku a snažíš se jí otevřít oči a Černá Madona tě má ráda a ta má čich na hodné lidi a Zmrzlince jsi říkal, že je truhlík a utěšoval ji a je vidět, že ti není ukradený, jak se ke mně chová Pírko a nebojíš se mě zastat. Myslím syslíku naprosto vážně, že jsi hodnej člověk, i když to tak občas nevypadá a pěkně si mě jednu dobu štval.
Ježiši z tebe je hnusná vlezdopr. delka. Bobr naopak Sonarce psal kvůli Andrému zhrzené věci a tobě taky. Víš to moc dobře. Ježiši ty jsi úlisná. Fakt hnus
Nejhorší je podle mě ztratit naději a zatvrdit se, proto jsem se tě ptala, co tě trápí, je to vidět, že tě něco bolí.
Je mi z tebe opět špatně od žaludku, začni lyžovat a neotravuj tady prosím. Nebo odejdu já. Jenže mě tu chtějí lidi víc, třeba Bobr… ![]()
Tvoje psaní tady je opačné než mně do emailů. Jsi fakt hrozná. Začni posílat kytičky a srdíčka, nezapomeň na to:
Lidi, chraňte se před úlisnými lidmi, lepší je přímý haj.zl než úlisný had. ![]()
Příspěvek upraven 03.11.25 v 00:16
Prosím tě, nech toho
, tobě jsem tu lichotila mnohem víc i před chvílí. Je mi jen smutno.
Já to tak černě nevidím