Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Na sliz už dávno nežárlím, vadí mi tvá bezpáteřnost. A že jsem s tebou strávit zbytečně tolik času.
Příspěvek upraven 03.11.25 v 00:33
To co jsi napsala Bobrovi je vrchol vlez-dopr. delství. Opravdu nechutné. Tohle není o žárlení, ale o principech.
Prosím tě nech toho🙏
Příspěvek upraven 03.11.25 v 02:15
Ty nevíš co je to princip. Jsi sliz.
Bude dobré se ignorovat a nepiš mi ani soukromě, díky
Příspěvek upraven 03.11.25 v 00:36
Není, jen ukazuješ, jak mě děsně nesnášíš a vůbec nežárlíš!
Tak mi to teda vysvětli, co je na tom za princip
Princip nelézt do zadku někomu, kdo tě tu pomlouvá měsíce… a měsíce… a mě taky… a ty mě údajně hrozně miluješ a paktuješ se s někým, kdo mě pomlouvá.
Fakt logika… ty nanynko. Zamysli se nad sebou slize.
Ale už beze mě. Táhni někam za manžílkem nebo vychovávej fakany - hlavně nezmiňuj mě
Příspěvek upraven 03.11.25 v 00:38
Je princip to, že se rozhodneš někoho nesnášet a držíš se toho celý život?
Když leze do prd.ele nepříteli, tak ano
Můžeš se mnou mluvit prosím chvíli v klidu? Já mu do zadku nelezu, lezu do zadku pořád tobě a všichni mi za to nadávají! Kdybych se držela tvého principu, tak jsme my dva skončili už dávno!
Ze ty sis zas prihla
, říkala si, ze pit nebudeš. Do pr. vy jste to tu zas stihli vsecko pozvracet ![]()
Příspěvek upraven 03.11.25 v 00:41
Jsi nechutná osoba, ztrácel jsem s tebou čas, tím bych to ukončil. Jdi si hledat někoho jiného. Stačí se postavit k baru… vy ženský to máte lehčí.
Klidně to tady piš, mně je to fuk, mně vadilo, že se paktuješ s nepřítelem. Ovšem teď už tě beru za nulu, max. nepřítele, takže žárlivost už nebude, bude max. pomsta, jestli se o mě budeš otírat. Jakkoliv.
Příspěvek upraven 03.11.25 v 00:41
Ale to je tvůj nepřítel! A když na tebe útočil, tak jsem se tě zastala!
Jsi žárlivec, jen ti furt nedochází proč a chceš po mně, abych byla tvoje kamarádka a vydržela ty tvoje kecy o hrátkách v posteli