Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ranko, prolitl jsem, no k…a pekne…spousta vyteckovano, to neni fer…
@Anonymní píše: Více
Hele a vis ze nebudu?
Covece ja uz v tobe nevidim to, co driv. Ty Mali urazis, ona te necha.
Uz asi verim tomu, co pise Soni. Ze si nejste lhostejní a potrebujete to, co tu predvadite a k tomu holt i publikum
… Plus dodrzim, co jsem psala Jegisovi, ze mi do toho nic neni, co je mezi vámi a nemam pravo to komentovat.
Mali jsem psala milionkrat, ze to nema zapotrebi. Stejně si s tebou dal pise. U tebe muzu jen zosnovat tu pomstu, co jsem psala v patek
.
@Luxusnixicht píše: Více
Hezké ráno
No já už vůbec, byla jsem v sobotu s rodinkou v zoo a vůbec nechápu, jak jsem to kdysi mohla zvládnout
Příspěvek upraven 03.11.25 v 06:36
Pirko vytek pěkně, už vyhrozuje Maline i tím, na cem si zakladal, ze neprozradi, bydliste, fotky, praci. Jen proto, ze napsala něco pekneho Lorremu, protože to tak citila. Takova sebestredna mstiva svi.ne muže nekomu v realu zku.vit život. Co když je to třeba profesor na vejsce, který si na někoho zasedne?
@Klopotkova píše: Více
Pfff. Tohle je ze stejné kategorie, jako kdyby někdo položil dotaz, jestli se radši napiješ, močky, nebo si radši dáš psí hovno, nebo si rozmažeš po obličeji zvratky. ![]()
@Adull píše: Více
Všude se řeší něco, to je život. Nicméně tady si nejsem vůbec jistá, zda se to celé neodehrává záměrně a pro pobavení přihlížejících. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Taky si to občas myslím…že je to záměrně vyšponovaný až ad absurdum ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
A tohle si dobrovolně zvolíš za milence…
@Honza 12 píše: Více
Milenec, ktery je galantni a respektuje prani sve milenky ti prijde jako spatna volba?
Mel jsem te za rozumneho, mily Jene…
@Arturie píše: Více
Co je ti do toho? Starej se o svého tlustého politika