Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
To je zvláštní přístup. Sex je obvykle vrchol intimity. Vrchol citů. Jako nechat přespat někoho vedle sebe ve vlastní posteli je na pohodu. K tomu žádné city potřeba nejsou. Ale abych s ženskou měl sex, intimnosti, to už musí být vyšší level, než jen spát vedle sebe v posteli. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Mé oblíbené…„nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko“…😉
@Honza 12 píše: Více
To ses mily Jene asi ve spatne diskuzu, tady je to o milencich…
@Andelskej_Satan píše: Více
Budeme losovat, kdo se toho ujme 😂 😂
@jege píše: Více
Tak to se nepotkáváme v cítění. Brát sex jako posilku, saunu. Je něco nepředstavitelného.
Když nejsem schopen nechat ženskou přespat ve své posteli vedle sebe. Tak s ní ani nemůžu začít nějaké hrátky.. Ale možná jsem vadnej já.
Proste a jednoduse…velrybka to po sexu s kominikem jeste nedostala, a po debate co by kdyby, od nej cekala asi jinou odpoved…easy
@Adull píše: Více
Plánovat, co dělat v případě krize, mě naučil život sám.
@Honza 12 píše: Více
Něco nepředstavitelného?…pro tebe
. A o tom to je Honzo…ty nejsi Jege…Jege není Lorre…a život neni lajna podle které se jede.
…aneb všichni nejsme Gogo😂
Příspěvek upraven 04.11.25 v 08:24
Nic. Napsal jsem úplnou kravinu, tak jsem to jen tak editoval. Abych neříkal nesmysly.
@Luxusnixicht píše: Více
Ale toto není všechno nebo nic.
Ono to co se prodává v Německu jako Prazdroj se zase od toho Staropramenu tolik neliší.
A nezapomeň, že z vody jsou nemoce. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak úplně špatně tu nejsu, můžu do toho kafrat. Hele, taky jsem měl pár pokusů, jen na sex. A jen milenka. A to jsem byl volný, než se někdo najde na vztah. A bla bla. Ale jak jsem zjistil, tak je to proti lidské přirozenosti. To takhle osekávat. Nic dobrého to nepřineslo. Pro mě je přirozený mít někoho rád, sex to umocňuje. A tyhle provizoria nefungujou. A tady se to ukazuje naplno. Třeba těch tisíc stížností od Son. A i jiných. Ale zas na druhou stranu. Třeba Arturie s tím byla v pohodě. A nemám důvod jí nevěřit. ![]()
Hlavně, jestli ti to něco dalo
@xiaxxx
A hlavně antikoncepce…předpokládám, že samozřejmost