Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Tak ať si vezme šprcku. Přerušovaný styk nic nejistí. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Užít si a milenectví jsou dvě naprosto ruzne věci.
@Velryba černá píše: Více
Takže nějaká alergie? To je naprd.
Aha. A ty nejsi schopný pochopit, že pro každého je přirozené něco jiného? Někdo se cítí jako ryba ve vodě na fotbalovém hřišti, někdo na bruslích, jiny na gauči v obýváku, protože z představy pohybu na ledové ploše na něj jdou mrakoty.
@Arturie píše: Více
U nás to většinou nevydržela partnerka. Jakmile to neprobíhalo bez přerušení, tak šla nálada do pryč a většinou z toho nic nebylo. A s ohledem na to, že neuznávala ani nic jiného, protože všechno mělo nějaké proti, tak bylo nějaké hlídání jenom čistě na mě. A nesmělo to být ani moc brzo, ani moc pozdě a ani s nějakým rizikem. A přece se to občas povedlo k oboustranné spokojenosti. Jsem prostě nejlepší.
![]()
Samozřejmě, že ne. Nejdříve musíme aspoň rok, dva spolu chodit, pak se seznámit s jejími rodiči, prarodiči i širší rodinou, potom musí být svatba v kostele, no a o svatební noci jí dám první pusinku.
![]()
@tess50 píše: Více
Tohle všechno beru. Ale pořád beru za nejpřirozenější, co se týká vztahů, že chceš mít někoho rád. A chceš aby on měl rád tebe. A když to naplněné není, tak to sklouzává do více, či méně přirozených variant.
A klidně tu budu za letadlo.
Rozmnožovací pud je silnější než nějaké mít rád, takže sex je přirozenější než láska. Co tam máš dalšího?
![]()
To je recept podle Honzy! Co se Ti na něm nelíbí? To také může být pro někoho naprosto přirozené, a budeš mu to vymlouvat, že to tak být nemá?
![]()
@jege píše: Více
Asi už nic.. To už je v kostce tak všechno, čím jsem mohl přispět do této diskuze.
Ale já mám milence ráda, on mě taky a přesto se nechystáme spolu žít ani bydlet. Manželce by se to asi nelíbilo
Honzíku, život je rozmanitý. Nic není černobílé.
@jege píše: Více
Tenhle scénář taky jde proti přirozenosti mít někoho rád. Dva roky čakat, obřad ceremonie a a seznámení s rodičema a prarodičema a možná po tom něco bude. To je dost příšerný scénář, taky to není přirozené. Co tam máš dál?