Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ty sis dodělával doktorát po třicítce? Tak to já ho měl už v 28 letech, a při studiu jsem zvládal živit sebe, manželku a dítě! Asi fakt nebudeš moc chytrý.
![]()
@jege píše: Více
Chtěl, dokonce 2.11. ten člověk chtěl každou buňku mého těla (o manželovi se nezmínil)
"Protože já tě miluju každou buňkou v těle a chci tě mít jen pro sebe, nepřestala jsem a jako kamarádka budu jen trpět. Já nejsem jako jiné ženy, už bys to měl vědět, když pro tebe nejsem dost dobrá, tak mě nech jít, nedělej ze mě kamarádku, utrápila bych se, žárlila, chtěla bych s tebou být, NEJDE TO, už jen tvůj návrh bolí jako šíp v hrudi. Už toho nechme, zmizím a nechám tě být a bude klid. Už nemůžu, už tě přesvědčovat nechci. Zkusila jsem všechno. ---------- Původní e-mail ----------
Od:
Komu:
Datum: 2. 11. 2025 21:20:32
Předmět: Re:
a proč?
---------- Původní e-mail ----------
Od:
Komu
Datum: 2. 11. 2025 21:16:12
Ne ---------- Původní e-mail ----------
Od:
Komu:
tak buďme kamarádi a je to. "
Edit adminem: smazané emailové adresy.
Já nelžu… Na vše mam důkazy ![]()
Ale její muž je určitě super, když před 2 dny chtěla všechny buňky mého těla = tak jasně, velmi důvěryhodné ![]()
Za dva dny se určitě člověk napraví, když to neudělal za předchozích 10let ![]()
@Josef_t píše: Více
Aha…
Tak to jsem rada, ze to vim…
A zamyslim se…a chvilka napeti…noo porad chci Helmuta
![]()
A kde tam máš, že by tě chtěla na sex?
![]()
Zase si bohapustě vymýšlíš.
![]()
Třeba z tebe chtěla udělat karbanátky, do těch se dá pomlít cokoliv.
![]()
Ještě před 2dnama chtěla Malina všechny buňky mého morbidně obézního těla s ošklivejma botama ![]()
Kdo by to byl řekl? ![]()
Hlavně když manžel funguje tak skvěle ![]()
Já se aspoň můžu přitulit k bejvalce a něco bude. Ona se přitulí a bude nic ![]()
Příspěvek upraven 04.11.25 v 13:04
Pan Kabanos je zpet a v maniakalni fazi. Dnes tu dosahneme noveho dna ![]()
A tys ji říkal včera nebo předevčírem ať na tebe nereaguje a dneska ji tu vzýváš…holt názory se mění ![]()