Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímavé, tvůj vztah s manželem se zázračně zlepšil po letech když jsem ti dal kopačky, zajímavá „náhoda“ ![]()
A před cca 1-2 týdny si mi řekla: buď sex nebo se přestaneme vídat/psát si.
Když je vše tak dobré, proč si chtěla sex ještě nedávno? ![]()
@Anonymní píše: Více
Neříkal jsi aby na tebe nereagovala?🤔…jinak tu zveřejníš jeji soukromí…měl by sis rozmyslet co chceš než to napíšeš 🤦♀️
@Andelskej_Satan píše: Více
Prosimtě kvůli tobě je tu teď vše vytečkované a já nevim, co psala…
Měl jsem včera rande.
Já tu osobu už nechci, nevadí mi, když si někoho najde. Jen jí nevěřím pohádky s manželem, když chtěla před cca 2týdny sex ![]()
A to jsem vám neřekl, že její „inteligentní manžílek“ jí nechává osahávat od jejího tchána, svého otce…
To je ale hrdina… ![]()
S tebou chtěl někdo sex? Tá Malina musí být fakt nemocná, takového ubožáka chtít na sex!
![]()
Už se zakopáváš až pod dno? Kolik pater pod zemí zvládneš?
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
V jejim pripade to je jen malý bonus, ale skutečné zadostiučinění tkví v úspěšne provokaci blbecka. To pak hřeje u srdecka
Pírko si to zaslouží, je to odjakziv takove ho.vno na botě ![]()
@Honza 12 píše: Více
Jj, asi tak…vyjimecne souhlasim
Proto me to tak udivilo ![]()
Když jsem si dodělával doktorát dávno po 30tce, tak mě ty mladé holky skoro musely živit, doktorandům moc peněz nedávaj… ale když jsem nastoupil do soukromého výzkumu, mohl jsem to vracet zpět: kdy mam, rád dám (ovšem už tam musí být ta zamilovanost a její projevy). Bez ní stačí čokoláda co jsem dal Malině a ona mně kaktus
tančící kaktus ![]()
@Arturie píše: Více
To bych měl prave pit furt, ja se po alkoholu všemu smeju
. Akorát uz se tolik nesměju když se pak probudím ![]()
@Adull píše: Více
Stačí k radosti kdyby se kominik postavil
. Ve velryby případě jeste pritom měl poradnou placacku na zadek, možná s hrebikama ![]()
@jege píše: Více
Ja teda ne…nastesti
To nejsou zrovna veci, ktere by cloveku v zivote nejak chybely.
1 ) Tvůj manžel má erektilní dysfunkci, sama si to psala do emailů.
2 ) Je tam dole mrtvej a chtěla si mě na sex ještě před cca týdnem…
3 ) Sugar daddy nejsem: ty holky mi kupují cca to samé co já jim. I ve vztahu stejně starých ten víc vydělávající platí třeba dovolený. Ale to je normální, ale když ti mladá holka koupí všechno z brigády, je to víc než když já jí dám 1% svého platu za dárek. Věř mi, že zamilovanost poznám a dokážou jí jen mladé ženy: tys to dokázala. A jedině jim se vyplatí dávat dárky, když ony dávají dárky tobě a visí ti na krku