Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
My jsme taky řešili. Teoreticky je to sranda a chtěl by kluka. Ovšem v reálu by to taková legrace zase nebyla.
Díky za seznam, nic nového jsem se nedozvěděla, třeba poslouží jinde. ![]()
@jege píše: Více
Ja si teda slecnu nechavam pres noc, bo mam chut vickrat za noc ![]()
Nenechal bych slecnu si o sobe myslet, ze je coura tim, ze ji vykopnu spat domu po jednom cisle.
Mily Jen si hraje na gentlemana ale uplne to gentlemanstvi nepochopil:)
@Honza 12 píše: Více
Takže tu budeš všechno poučovat, co je správné a co špatné a jak má kdo žít? Všichni tady jsou blbci, jenom Ty jsi letadlo?
![]()
@Velryba černá píše: Více
A bylo jí přes 40?
Edit: já jen, ze pak to jde v 50% pripadu pryč samo. Mne se to (nastesti) stalo v 11.tydnu. Byla jsem s milencem tehotna ve 43.
Příspěvek upraven 04.11.25 v 10:07
@Honza 12 píše: Více
Už se to tady řešilo. Já to mám jako Jege. Skoro. Neberu sex jako saunu
, i když milenec byl první člověk, který mě dostal do sauny. Ale spát vedle někoho není pro mě nijak jednoduché. Může u mě kdokoli přespat, ale já nespím. Milenec je jediný, vedle koho dokážu usnout.
@tess50 píše: Více
To bych do tebe neřekla. Tipovala bych tě na zenskou, která je schopna přespat s partou na horach na spolecne ubytovne.
@Arturie píše: Více
Já ti rozumím, je to jedna z variant, o které uvažuji v kombinaci s přerušovaným stykem. Ale prostě nevím.
@Arturie píše: Více
A to jo. Ale to je něco jiného. Ale obecně mám hodně lehké spaní. U toho chlapa to beru jinak. Jen tenhle je holt výjimka, že s ním dokážu i v klidu spát.
Hele, teď už ani nevím, kdysi jsem na to chodil, stejně jako na půlnoční saunování, protože to bylo výrazně levnější než standardní ceny a za 250 Kč anebo 350 Kč jsem si užil plavání i saunování do sytosti. ![]()
Nahota mi nevadila, akorát jsem pro jistotu nehodil na tobogány
, naopak, když bylo půlnoční saunování, tak jsem často zapomněl plavky, a nemohl si před saunováním jít zaplavat. ![]()
Pak to nějak vymizelo a dlouhou dobu nic nebylo, tak jsem to přestal sledovat. ![]()
Jasně že máme. Ale vzhledem k našemu věku pravděpodobnost dnes už malá. Ale moje kosmeticka, už jsem taky psala, otěhotněla s milencem v 52 a 54. ![]()
Takže já jsem si v 50 dala hormonální tělísko a naprostá spokojenost. Ani přechod se neprojevuje ![]()
@tess50 píše: Více
Takže to mas jenom u chlapa. S kamaradkou bys mohla jet na dovolenou a mit dvouluzak? Je to totiž dost omezujici, my objednavane přes booking a kolikrat si nemuzes vybirat.
@Velryba černá píše: Více
Tak neco noveho krome tohohle asi ja tezko vymyslim
. Nicmene pokud opravdu nevyberes ani jednu z techto možnosti a nechceš otehotnet, neshukej
. Promin blbej vtip, ja vim
. Hele asi duvod proc pripadne tehotenstvi resit mas, tak je dobry, ze kominik k tomu pristupuje tak, ze ho netrefi
.