Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Hodně žen po rozchodu zhubne a tak nějak celkově se dá dohromady
@Luxusnixicht píše: Více
Tak nějaký důvod to mít musí.
jinak bys to nedělala.
@Luxusnixicht píše: Více
Když si ho zablokovala, tak musel jasně vidět, že jsi naštvaná a že tě to vzalo. Jinak by si ho ignorovala a jeho fotky vůbec neotvirala. Teď to chápe tak, že si vychladla kdyby neco, tak už se zase může ozvat a ma dveře otevřené. ![]()
@Venetia píše: Více
Jako naschvál, aby bejvalej litoval? To asi ne.
@Adull píše: Více
Jsem hodila při vystupování telefon do kabelky a nezablokovala. A toto se tam samo vytukalo. A zrovna se to celkem i hodilo, musela jsem dočíst, k čemu se to vlastně vztahuje.
to se mně stalo teď když měla dcera přijímačky, a bylo to uplne to samé. Ještě jsme si psaly před akcí. A dcera se smála, co to má znamenat. Přišel ji tam obrázek nějaké ovivajici se ženy.
no nic jsem jí neposilala.
budu si na to muset dávat pozor. Posílám potom takto prázdné hlasovky, i když nic neposílám atd.
Ale většinou to souvisí s tim, aby byla na seznamovacím trhu atraktivní…ne jako pomsta bývalému…
Je to pro ně prohra v konkurenci s další zenou a tudiz motivace dokázat, o co chlap přišel.
To urcite ne… U někoho už ten rozchod samotný způsobí značnou ztrátu kil… zalezi jak probíhal a povaze… A po zklidnění příprava na případné seznamování… Vypadat co nejlépe…
Logické ne?
@marin píše: Více
Tak chápat to může, jak chce… mně je to fakt jedno
Ať si nepřeje vědět, jak chápu já jeho 😆
@marin píše: Více
Jak na WA člověk pozná, že ho někdo zablokoval? Vyskočí nějaké upozornění?
Tohle dává smysl. A hlavně asi jde o o to, cítit se dobře i bez ex.
@Lorre píše: Více
Jo
A taky ti budu volat v 6 ráno u budeš mít pak celý den hezký
![]()
@Luxusnixicht on ti když byl v blokaci, nic nepsal. To by ti tam po odblokování přece přišlo.
Aha, tak jsem se na to díval. A zprávy poslané během blokace nepřijdou. Tak to funguje jinak, než jsem čekal.