Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
To budes muset ale do fronty
Co myslis, ze chce Helmi k Vanocum, narozeninam, svatku, i nasemu vyroci…??
![]()
@tess50 Ať tě hlavně ani nenapadne mu říct, ze kterého toho diskusního webu se známe!
![]()
Dosť bolo šmíráků! ![]()
@sirikit píše: Více
Hele, vis ze PP vypadá jako dvojce mého bývalého kolegy
Tedy spíš můj kolega vypadal jako PP. Se tak stylizoval před volbami. Ale fakt kopie.
Můžete co chcete.
jak to bude je čistě na nás. Nejspíš neprojdu sítem. ![]()
No tak to mě vážně ani nenapadne. To tajím přede všemi. Vždycky říkám, že máme takovou diskuzní skupinu na netu ![]()
@jege píše: Více
Bez obav. Chvíli jsem měla pocit, že by to tady mohla číst mladá Tessakova, ale je mi to už celkem jedno.
@tess50 píše: Více
„Nejspíš neprojdu sítem.“
Nech si skepsi na koledu!
![]()
I z té stručné msg, co mi psal, vypadal značně zaujat, v závěru bylo „díky“.
A tipuju, že to kafe jsi nenavrhla první ty, že ne? ![]()
Prý můžeme poslechnout Siri, jestli mám chuť. Já jsem psala, že se ozývám, abych nebyla veřejně za zbabelce
a další krok nechám na něm. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ale jasne ze slo. Zvlast kdyz si predstavim, zes to vařila s láskou ty
. Kazdy pohyb ruky pri sypani eidamu bude vykonán přímo pro me
. To bude dobrota ![]()
Tak nějaký nosný milostný pribeh by to chtelo. Já se taky flakam. Ze mě musí být ti chlapi fakt nestastny. Teď se mi chce na chatu nakýblovat jeden hasič (svobodny, cca 48). Je to takovej hospodar a minule (asi před 3 lety) mi tam dost věci udělal, pospravil, uklidil. Když já mam strach, ze mi tam zkejsne celý leto. A to já už nedam. Už ypsilona v baráku nesnesu, driv mě pohanely ty hormony, ale ted už mám tendenci vyhodit trubce z úlu, případně mu ukousnout hlavu.
huceni v klade je zajimavy jev, protoze je to zvuk, ktery je videt ![]()
@tess50 píše: Více
A jak je tvým dobrým zvykem, tak budeš do postele lézt i Tessákovi a myslet si, jaká jsi hvězda. Sice na svůj věk hodně štíhlá, ale svěšená a strašně in s přírodním klínem.