Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Martina znám osobne, trenoval u nás ve fitku. Ale myslím, že ted podrazil, co je slavny ![]()
@xiaxxx píše: Více
To píšeš pořád dokola. Pokud bys byla objektivní, nic hloupého a jednoduchého bys na me neshledala. Jsi nesoudná a zdmindrskovaná.
To je vše o nastavení. V mém životě vždy vše fungovala na principu chci x nechci. Bohužel se mi spousta věcí nechtěla. Teď nemluvím o váze, s tou jsem v pohodě, ale není to úplně zadarmo.
@Klopotkova píše: Více
To poslední slovo přímo ukazuje tvou genialitu ![]()
@Klopotkova píše: Více
Já si myslím, že jím spíš málo, a v podstatě jen ráno a večer. ![]()
Jím kvalitně, avokádový toastíky a tak, v tom se určitě neodbejvám, ale jak vstávám pozdě, snídám v 11, pak celej den nemám hlad nebo nestíhám, a k jídlu sednu zase až večer, plus si něco ďobnu při těch svých „nočkách“ o půlnoci. ![]()
Přechodem a spokojeným vztahem mi naskočilo cca 10 kilo, a dolů to nechce, tak jsem se objednala do Naturhouse - tady u nás mají slušné recenze, a tipuju, že až mi rozepíšou jídelníček na 5 porcí denně, budu si na jídlo nařizovat budíka, ať nevynechávám. ![]()
Každopádně jsem kousnutá, už mě to se. e, klidně si k tomu dokoupím i ty jejich přípravky.
Do těch plavek už to fakt chce. ![]()
Pravidelnost je základ a dost lidi se diví kolik by toho měli sníst…že jedí třeba jen polovinu kalorického denního příjmu…a pak v kombu s hormony váha stojí né-li roste…
@Adull píše: Více
Když se tak dívám po ulicích, spis vetsina ji o polovinu vic nez by mela ![]()
Vždycky byl milej. Tuhle jsem ho potkala v Lidlu, pořad stejnej, nezpychl.
@Lorre píše: Více
Kalorický deficit je sfiňa…ono to zní jako scifi, ale dost lidi je podvyživených…