Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106146
16.4.26 13:29
@Adull píše: Více

Byl do toho zapocitany oběd

Ten mám úspěšně za sebou… Tak snad mi to vydrží až do večera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
16.4.26 13:37
@Venetia píše: Více

Jo, taky nechapu :lol: Kdysi jsem zkousela kaloricke tabulky a uz odpoledne jsem byla za limitem :lol: Takze ja jsem prikladem toho, ze nejen tim, ze clovek ji malo, tak pribira…nekdy pribira, i kdyz ji hodne :nevim: :lol: :mrgreen: :jazyk: Divne :* :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
16.4.26 13:38
@Adull píše: Více
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
16.4.26 13:39
@Luxusnixicht píše: Více

Taky jsem si to pravé dneska hodila do tabulek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
16.4.26 13:42
@Klopotkova píše: Více

Sport neni jen doplnek, naopak si myslim, ze to hodne lidi podcenuje…sport ti pomuze rozhybat lenivy metabolismus a pak vlastne i v klidu telo spaluje mnohem vic kalorii…jenze lidi jsou lini a radeji omezi jidlo, nez aby se hnuli :nevim: Nebo si mysli, ze to zachrani dve prochazky tydne… :think: Ja myslim, ze pohyb je zaklad…taky jsem to dlouho podcenovala. Ale nase tela nejsou zvykla na to, porad jen sedet, to pak nemuzeme fungovat spravne. Ono vse souvisi se vsim. A na me treba pohyb, co se hubnuti tyce, funguje perfektne…samozrejme je treba resit i jidlo, ale kdo se nehybe, bude to mit o dost tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
16.4.26 13:46

Ja uz radeji ani ne :mrgreen: :jazyk: Zacala jsem ted vic sportovat a to je neskutecny, jakej mam najednou hlad…neustale :lol: :jazyk: :oops: Ale je pravda, ze s pohybem, jsem zacala mit vic chut na ty spravne veci, hlavne bilkoviny. Jidlo zatim neresim, chci ted hlavne rozhybat metabolismus…a pak postupne se k tomu nejak dopracuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
16.4.26 13:52
@Lorre píše: Více

A vysadils cukr? Já mám problém dostat se nad basál :nevim: Chris?😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
16.4.26 13:56
@jege píše: Více

To je k vidění v rodinných filmech, když babička v letních šatech mává odjíždějícím vnoučatům.
Akorát si tu vlající kůži většinou nescvakne kolíčkem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8174
16.4.26 13:57

Tak ono záleží cos k tomu obědu měla…jestli guláš se šesti, tak to pak nevyjde no :D
Ale normálně by ten oběd měl mit tak max. 500 kalorii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
16.4.26 14:01

Ledničku nepřecvičíš. Říká i Košťál.
Klidně můžeš zhubnout čistě úpravou stravy, bez cvičení - což je na houby, protože ti zmiznou svaly.
Ale naopak, že bys od nevidím do nevidím cvičila, jedla, kolik chceš a hubla, to funguje jen do určitého věku.
Vždyť si snadno najdi, jak dlouho bys musela běhat, abys spálila dvě decky prosseca, třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14774
16.4.26 14:05

Z toho Sonarcina rizota? 8o. Tos mi nenechal vubec nic? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30635
16.4.26 14:07
@xiaxxx píše: Více

Ne to tam je někde na parapetu netknute. Myslel jsem, ze to je pro ptaky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75720
16.4.26 14:08

Jo přesně. :zed:
Pivo já vůbec, i jinej alkohol úplně výjimečně, ale miluju brambůrky a čokoládičku ke kafi si taky celkem často dám. Třeba čtvereček dva, ale zjevně se to nasbírá. :roll:
Nebo tu a tam domácí ňami buchta a tak. :oops:
100% někde tady bude chyba, no.
A já si nechci dokupovat větší hadry, chci zpátky svou 36-38! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30635
16.4.26 14:09
@zmrzlik píše: Více

Jasne vsecko, jim jen 2×, nekdy 3× denne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.4.26 14:12

Son, myslela jsem to tak, že člověk nemůže jíst jak protržený a čekat, že pokud bude cvičit, běhat, jezdit na kole apod. tak zhubne. Takto to bohužel nefunguje, max u někoho mladého a u toho, kdo má rychlý metabolismus a od přírody jen tak neztloustne.
Sport je velmi dobrá věc na formování postavy, udržení se v kondici, ale rozhodně se z něj nehubne, pokud člověk nemá upravené stravovací návyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová