Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Byl do toho zapocitany oběd
Ten mám úspěšně za sebou… Tak snad mi to vydrží až do večera
@Venetia píše: Více
Jo, taky nechapu
Kdysi jsem zkousela kaloricke tabulky a uz odpoledne jsem byla za limitem
Takze ja jsem prikladem toho, ze nejen tim, ze clovek ji malo, tak pribira…nekdy pribira, i kdyz ji hodne
Divne
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Taky jsem si to pravé dneska hodila do tabulek
@Klopotkova píše: Více
Sport neni jen doplnek, naopak si myslim, ze to hodne lidi podcenuje…sport ti pomuze rozhybat lenivy metabolismus a pak vlastne i v klidu telo spaluje mnohem vic kalorii…jenze lidi jsou lini a radeji omezi jidlo, nez aby se hnuli
Nebo si mysli, ze to zachrani dve prochazky tydne…
Ja myslim, ze pohyb je zaklad…taky jsem to dlouho podcenovala. Ale nase tela nejsou zvykla na to, porad jen sedet, to pak nemuzeme fungovat spravne. Ono vse souvisi se vsim. A na me treba pohyb, co se hubnuti tyce, funguje perfektne…samozrejme je treba resit i jidlo, ale kdo se nehybe, bude to mit o dost tezsi.
Ja uz radeji ani ne
Zacala jsem ted vic sportovat a to je neskutecny, jakej mam najednou hlad…neustale
Ale je pravda, ze s pohybem, jsem zacala mit vic chut na ty spravne veci, hlavne bilkoviny. Jidlo zatim neresim, chci ted hlavne rozhybat metabolismus…a pak postupne se k tomu nejak dopracuju.
@Lorre píše: Více
A vysadils cukr? Já mám problém dostat se nad basál
Chris?😄
@jege píše: Více
To je k vidění v rodinných filmech, když babička v letních šatech mává odjíždějícím vnoučatům.
Akorát si tu vlající kůži většinou nescvakne kolíčkem. ![]()
Tak ono záleží cos k tomu obědu měla…jestli guláš se šesti, tak to pak nevyjde no ![]()
Ale normálně by ten oběd měl mit tak max. 500 kalorii
Ledničku nepřecvičíš. Říká i Košťál.
Klidně můžeš zhubnout čistě úpravou stravy, bez cvičení - což je na houby, protože ti zmiznou svaly.
Ale naopak, že bys od nevidím do nevidím cvičila, jedla, kolik chceš a hubla, to funguje jen do určitého věku.
Vždyť si snadno najdi, jak dlouho bys musela běhat, abys spálila dvě decky prosseca, třeba.
Z toho Sonarcina rizota?
. Tos mi nenechal vubec nic? ![]()
@xiaxxx píše: Více
Ne to tam je někde na parapetu netknute. Myslel jsem, ze to je pro ptaky ![]()
Jo přesně. ![]()
Pivo já vůbec, i jinej alkohol úplně výjimečně, ale miluju brambůrky a čokoládičku ke kafi si taky celkem často dám. Třeba čtvereček dva, ale zjevně se to nasbírá. ![]()
Nebo tu a tam domácí ňami buchta a tak. ![]()
100% někde tady bude chyba, no.
A já si nechci dokupovat větší hadry, chci zpátky svou 36-38! ![]()
@zmrzlik píše: Více
Jasne vsecko, jim jen 2×, nekdy 3× denne ![]()
Son, myslela jsem to tak, že člověk nemůže jíst jak protržený a čekat, že pokud bude cvičit, běhat, jezdit na kole apod. tak zhubne. Takto to bohužel nefunguje, max u někoho mladého a u toho, kdo má rychlý metabolismus a od přírody jen tak neztloustne.
Sport je velmi dobrá věc na formování postavy, udržení se v kondici, ale rozhodně se z něj nehubne, pokud člověk nemá upravené stravovací návyky.